Yayın Tarihi:27 11 2013 03:39(2534)

Boyabat Ticaret Meslek Lisesi 1. Okul-İşletme ve Kurumlar Arası Dayanışma Toplantısı

Boyabat Ticaret Meslek Lisesi tarafından düzenlenen Okul-İşletme ve Kurumlar arası dayanışma toplantısı 26/11/2013 tarihinde saat 14:00’da Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonunda geniş bir katılım ile gerçekleşti.

Toplantıya; Boyabat Kaymakamı Bilal BOZDEMİR, Belediye Başkanı Mehmet ERMİŞ, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Nuh TANDOĞAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın ATİNKAYA , İşletme ve Kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda Boyabat Kaymakamı Bilal BOZDEMİR, Belediye Başkanı Mehmet ERMİŞ, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Nuh TANDOĞAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın ATİNKAYA ve Okul Müdürü Ceyhan KARACABEY  “İşletmelerde Mesleki Eğitimin Önemi” ile ilgili birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından, Boyabat Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin Kurum ve İşletmelerde yaptıkları Mesleki Eğitim ile ilgili sunum yapıldı.Ardından Boyabat Kaymakamımız Bilal BOZDEMİR, tüm İşletme ve Kurum yetkililerine; Boyabat Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin Meslek Eğitimine yapmış oldukları katkılardan dolayı birer plaket takdim ettiler.

Ardından katılımcılar kendi aralarında ‘Mesleki Eğitimi Değerlendirme’ sohbeti yaptılar.Toplantı katılımcılara yapılan Boyabat Keşkeği, Tatlı ve Çay ikramıyla sona erdi.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: boyabatlık 28 11 2013 23:16
bir okulun böyle bir toplantı tertibinde , eğitim - öğretime artı değer olarak kazandıracağı katkı nedir ? ayrıca haber metninde yer alan " katılımcıların kendi aralarında ‘mesleki eğitimi değerlendirme’ sohbeti " yapmasından bize ne ? insanların kendi aralarında bir sohbet haber olurmu ?

5. Yorum: tml 27 11 2013 15:57
ekeği geçenleri tebrit ediyorum.

4. Yorum: eski mezun 27 11 2013 05:36
çok güzel bir proje olmuş emeği geçenleri tebrik ediyorum... hocam keşke biz varken yapsaydınız böyle önemli gelişmeleri kıskandım yahu... :)

3. Yorum: ? 27 11 2013 04:39
başbakan ve ekibi bazı uygulamaları kaldırıyor ya hani en son kırmızı halı serilmesin diye bir uygulama çıktı sanırım.. şu plaket verme olayıda bayağı bir banelleşti... herkez birbirine plaket veriyor.. plaket olayı bu kadar basit olamaz.... sevimsiz bir durum ortaya çıkıyor benden demesi..

2. Yorum: ticaret 27 11 2013 04:32
kader hocam özlüyoruz sizi

1. Yorum: kader aydoğan 27 11 2013 04:06
ankara'dan müdürüm,müdür yardımcılarım ve tüm öğrencilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

247884


Tasarım:DtGaNi