Yayın Tarihi:21 09 2016 06:11(18273)

Gazeteci Ali Osman Önder, hakkındakı iddialara cevap verdi

Gazeteci Ali Osman Önder, özellikle bugün Yeniakit gazetesinde çıkan haber olmak üzere, hakkındakı iddialara cevap verdi. Ali Osman Önder'in, iki adet videodan oluşan cevabını sizinle paylaşıyoruz.





Aklınızı Kullanın Amaçları Bunların Pisliğini Çıkaranı Yok Etmek!

Sevenlerimin hatrına öfkemi kontrol etmeye çalışıyorum..

Tüm iftiraları herşeyi yargıya taşıdım......
Bekleyin sabredin...
İspat edemeyecekleri haltın altına girdiler...
Şimdilik susalım...

Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz..
Aşağı yukarı 8-10 yıldır gazeteciyim..
Hiç bir davayı kaybetmedim..
Her davadan da belgeyle beraat ettim...
133 sahifelik dosyamız hazır..

Yazıyla algıyla iftira atanlar belgeyle hesabını verecekler....
Zaman lazım biraz...
Devir bunların devri...
G.tlerini dayamışlar gücün arkasına...
Geçmişteki pisliklerini hiç yapmamış gibi utanmadan inkar ederek sırıtıyorlar...

Onlar "aldatıldık "gibi aptalca savunma ve sözlerle geçmişteki pisliklerini her ne kadar örtsede bizim geçmişteki "aldatılmayan, ileriyi gören" tepsitlerimizi mahkeme salonlarında tarih tarih mutlaka görecekler...

Geçmişte Ergenekoncu dediler...Dinsiz dediler...
Sonuç?
Biz haklı çıktık..

EVET biz ERGENEKONCUYUZ...
BOZKURT'un uluduğu, hiç bir dönem ÇAKAL ve YALAKA olmadığı yiğit insanlarız...
Aksini ispat edemiyorlar..
Ellerinde görüntü yok..
Video yok..
Yapılan haberlerim yok..
Övücü yazılarım yok..
yalakalıklarım yok...
Fotoğraf yok...
Sazan gibi atlayanları samimiyetsizleri aldatıp duruyorlar bakalım...

Muhalif bir insan onların pisliğini ortaya çıkaran insan olarak hedeflerindeyim...
Olay bu kadar basit..

Kafanız basmıyor mu halen?
Aynısını Ergenekon'da da yaptılar o yıllarda şikayet edildim ifade verdim...


Yeniakit Gazetesi'nde Gazeteci Ali Osman Önder hakkında çıkan haber.

ODA TV Sinop Durağan'daki olayların neresinde?

Fitne odaklı haberleriyle bilinen ODA TV isimli tetikçi sitenin, arefe günü Sinop Durağan'da iki grup arasında çıkan ve Türk-Kürt çatışmasına dönüştürülmek istenen olayı nasıl provoke ettiği ve hedef saptırdığı ortaya çıktı. Tetikçi sitenin kaynak olarak referans aldığı şahsın sicili ise oldukça kabarık...

Sinop'un Durağan ilçesinde 11 Eylül akşamı alacak-verecek meselesiyle iki kişi arasında çıkan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavga, daha sonra çeşitli provoke girişimleriyle büyütülerek etnik çatışmaya dönüştürülmek istendi.

Tam da olayların başladığı süreçte ODA TV isimli karanlık site, hedef saptırma girişiminde bulunarak basit iddialarla Durağan Kaymakamı Turan Soğukoluk ile Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan'ı hedef aldı. İlçedeki olayların büyümesini engelleme adına sağduyu ve itidal çağrısı yapan yöneticiler ile FETÖ'ye karşı dik duruşuyla bilinen, ilçenin kanaat önderlerinden Kocaeli Gebze İlçesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Irmak'ın hedef alınması oldukça manidar bulunurken, 15 Temmuz darbe kalkışması sonrası FETÖ'cülere karşı en büyük operasyonların yapıldığı yerlerden birinin Durağan olması da, "Acaba bu işlerde FETÖ'nün parmağı mı var?" sorusunu gündeme getirdi.

DİKKATLERİ BAŞKA YÖNE ÇEKMEK İSTEDİLER!

FETÖ'nün darbe girşimi olan 17/25 Aralık'ı "yolsuzluk operasyonu" olarak nitelendiren sitenin, "O ilçede Cemaat şüphesi" başlığıyla yayınladığı haber ile Durağan'daki olayların daha da fazla kışkırtılmasına fırsat vermek ve dikkatleri başka yöne çekmek istediği belirtildi.

Terör örgütü PKK'ya yakın haber siteleri ile sosyal medya hesaplarının da Durağan'daki olayı çarpıtıp Kürtleri provoke etmeye çalıştığı süreçte, ODA TV'nin kendisine ulaştırılan (17/25 Aralık öncesine dayanan) soyut iddiaları haberleştirip, şaibeli bir ismin ihbarını dikkate alarak iftira içerikli yayın yapması da "Yüz karası" olarak değerlendirildi. Öte yandan; aynı günlerde benzer iddialarla ilçe yöneticilerini yaftalayan yerel bir haber sitesinin ise geri adım attığı ve yayınladığı haberi kaldırdığı gözlendi.

O İSMİN SİCİLİ KABARIK!

ODA TV'nin kaynak aldığı isim olan A.Osman Önder'in de Durağan'da çıkan olayların kışkırtılmasında ön saflarda yer aldığı iddia ediliyor. Kendisi ilçede bulunmamasına ve henüz olayla ilgili net bilgi olmamasına rağmen ilk dakikalarda, "4 ölü ve 50 yaralı var" diye yazarak ilçe halkını galeyena getirmek istediği belirtilen Önder'in, birçok kişiyi mesnetsiz iddialar ile FETÖ'cü ilan etmeye çalıştığı ancak bizzat kendisinin FETÖ'cüleri masum ve mağdur göstermek için gayret sarf ettiği biliniyor.

Akit'e ulaşan birçok ilçe sakini, malum şahsın sicilinin oldukça kabarık olduğunu belirterek, sadece 15 Temmuz darbe girişiminin akabine yaşanan süreçteki tavırlarına ve sosyal medyada yazdıklarına bakılmasının bu kişiyi tanımada yeterli olacağını ifade etti.

15 Temmuz'da yaşananları tıpkı FETÖ'cüler gibi 'tiyatro' olarak değerlendiren A.Osman Önder'in yorumlarını ve aşağıda yer verdiğimiz bazı paylaşımlarını gazetemize gönderen Durağanlı vatandaşlar, adli ve idari makamların harekete geçmesi gerektiğini belirttiler.

Tetikçi yayınlarıyla bilinen ODA TV ile ilişki içinde olduğu gözlenen ve sürekli olarak fitne içerikli haberlerini bu portaldan yayınlatan Önder'in, çalıştığını iddia ettiği Haberimsen isimli gazetenin ise yayında olmadığı, fakat kendisini buna dayanarak 'gazeteci' diye yutturmaya kalkıştığı da gelen bilgiler arasında.

FETÖ'ye ve 15 Temmuz darbe girişimine aleni olarak destek olduğu görülen Önder'in, Durağan'da çıkan olaylarla da bağlantısı olduğu iddiası ise ilçe kamuoyunda konuşulanlar arasında... Yine başlatılacak olan hukuki süreçte Önder'in yazışmaları ve telefon trafiğinin incelenmesi de bekleniyor. Paralel Yapı'ya bağlı olan Samanyolu Haber televizyonun Genel Yayın Yönetmeni olan Durağanlı Metin Yıkar'la (Firari sanık) da ilişki içinde olduğu iddia edilen Önder'le ilgili hangi adli işlemlerin yapılacağı da merak konusu...

www.yeniakit.com.tr

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

326204


Tasarım:DtGaNi