Yayın Tarihi:09 01 2017 02:09(2263)

MHP İlçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan'ın Basın Açıklaması

Genç bir nüfusa sahip olan ilçemiz Boyabatımızda gençlik üzerine yapılan çalışmalar titizlikle yürütülmelidir. Ülkemizin ve ilçemizin geleceği gençlerimizdir. Sivil toplum kuruluşları ve devlet kurumlarındaki çalışanlara ünvan verilirken liyakat ön planda olmalıdır. Siyasi unsurlar Türk milletine ve Türk gençliğine bir özellik sağlamayacaktır.

21 Aralık 2016 tarihinde Boyabat Gençlik Merkezi müdürlüğüne Hüseyin Köroğlu'nun atandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şahsın Diyanet'de görevli olduğu ve siyasi yönü ağır bastığı bilinmektedir. Ayrıca fetönun en sadık adamlarından olan Mümtazer Türköne ile fotoğrafları olan bu şahsın müdürlüğe atanması uygun değildir. Fetöya ve tüm hainlere karşı milletçe seferberlik ilan ettiğimiz bu günlerde böyle bir atamanın yapılması manidardır. Atama ne yasaya, ne de kanuna uygun değildir. Maalesef ülkemde görevlendirilmeler bu şekilde yapılıyor. Bu görevi verenler, şahsın hakkında Diyanetten referans almışlar mı?

Liyakat'ı ön plana çıkarmazsak, işte ülkemizi 14 senedir yönetenler gibi kandırıldık, aldatıldık, özür dileriz, ALLAH bizleri affetsin gibi sözcükleri daha çok duyarız. Kararın bir kez daha gözden geçirilmesi dileğiyle.

Boyabat Milliyetçi Hareket Partisi
İlçe Başkanı
Mehmet Fevzi Erdoğan

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: 9.köy 10 01 2017 22:33
mhp diye parti kaldı mı?bence mhp akp nin ikiz kardeşidir.bu parti a.türkeş'in mi yoksa n.erbakan'ın partisi mi?

2. Yorum: kesinlikle 10 01 2017 15:58
arkadaş..!
ben son dönemde yukarıdan yapılan il ve ilçe başkanları atamaları yüzünden ğartiyi bırakıyorum.
koltuk değneği muamelesinden bıktım. ne yaptığını kendi bile bilmeyen bunamış bir genel başkanımız olduğu için boyabat ve durağan ilçe başkanlarını görüyorsunuz.
özellikle durağan ilçe başkanını normal şartlarda değil ilçe başkanı halay başı bile yapmazlar.
o sebepten mevcut yönetimlerin partiden ilişiği kesilmeden mhp ye oy vermeyip inadına chp ye oy vereceğim

1. Yorum: totocu 09 01 2017 05:44
ya hadi imamı gençlik merkezine müdür yaptınız şaşırmadık sizden beklenir çünkü hayvanat bahçesi müdürünü tubitaka müdür yapmış bir nesilsiniz.onu anladıkta fetöcülükten tutuklu olanmümtazer boy boy fotoları olan birini niye atadınız.üstelik devletimiz fetö ile mücadele ederken.kim bu tayini yaptırdı.valla nazım maviş bey bunu ak partililerin deyimiyle uzun adam yani reis duyarsa iyi bir ölçüm yapar benden söylemesi.duymazda deme aramızda casuslar olabilir.ya sayın cumhurbaşkanımız boşuna demiyormuş fetöye karşı ak partide bile yapayalnızım diye.saygılar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

308873


Tasarım:DtGaNi