Yayın Tarihi:10 01 2017 00:21(1908)

Sinop Kamu Hastaneleri İş Sağlığı Eğitimleri Başladı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen Sinop Kamu Hastaneler Birliği’nin İl merkezi ile beş ilçede gerçekleştireceği “Sağlık tesislerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Dahilinde Tüm Personelin Eğitimi (Hasta karşılama ve hasta memnuniyeti dahil)” başladı.

Sinop Kamu Hastaneler Birliği tarafından gerçekleştirilen eğitime Genel Sekreter Op. Dr. Alper Delier, KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Berkol Alevli ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

KUZKA’nın 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Sinop merkezi ile Ayancık, Durağan, Türkeli, Boyabat ve Gerze ilçelerinde görevli sağlık personeline yönelik düzenlenen eğitimlerin 30 gün içinde tamamlanması planlanıyor. “Sağlık tesislerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Dahilinde Tüm Personelin Eğitimi (Hasta karşılama ve hasta memnuniyeti dahil)” kapsamında “İş geliştirme, Kalite yönetim sistemleri, Risk yönetimi, Stratejik yönetim ve planlama, Verimlilik, Kriz yönetimi, Afet yönetimi, İlk yardım eğitimi, Yaşlı ve/veya engelli bakımı, İş sağlığı ve güvenliği ile İnsan kaynaklı iş kazalarının engellenmesi, Stres ile mücadele, Hasta memnuniyeti ve Hasta karşılama eğitimleri ile uzun vadede hastaların memnuniyetinin arttırılması” konularında katılımcılara bilgiler verilecek.

Sinop’ta kamu hastanelerinde görevli yaklaşık 2500 sağlık personelin katılacağı eğitimler sonunda insan hatalarından kaynaklı engellenebilir %98 oranında iş kazalarının %60-70 oranında azaltılması yanında, hasta memnuniyetinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

328033


Tasarım:DtGaNi