Yayın Tarihi:03 07 2017 06:01(2336)

Boyabat’ta Eksoz Sesleri Vatandaşı Uykusundan Ediyor

İlçemizde gece yarısı, modifiye yapılmış özel ses çıkarıcı eksozlu araçlar ve motorsikletler vatandaşları uykusundan ediyor. Birçok vatandaşımız bu konuda şikâyetçi olmasına rağmen bir sonuç almıyor.

Tepkilerini sosyal paylaşım hesabından dile getiren vatandaşlar, araçların videosunda paylaştı. İşte o vatandaşlardan bir tanesi de Emre Irmak ve paylaşımı.

Evimin yaklaşık 700 metre altından gelen egzoz sesine durulmuyor polisi arasanda çözüm Yok
İyiki ohaldeyiz Türk polisimiz maşallah çalışıyor
Bunların beliği bebeğidemi yok
#göreviniyapmayanpolise bunları denetleyemeyen kurumlara yazıklar olsun lanet olsun
Boyabat’ta ki #yerelgazeteler paraşütle atlayanı herkes haber yapar önemli olan halkın derdine ses olmak.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: port 05 07 2017 16:50
haberin başlığı bence " boyabatta eşekçi dehşeti" diye değiştirilmeli. çünkü bu şekilde çıkan pat pat sesinden zevk alan kişi eşekçidir. bu kadar net. bu eşekçiler keşke o "pat pat" sesine harcadıkları paraları gidip bir pat pat alsalar hem ses dinlerlerdi hem de tarlarını sürüp ülkenin gelişmine bir katkı sağlarlardı. neyse selametle

6. Yorum: 06-57 04 07 2017 21:13
bir ilçede en yüksek mülki amir kaymakam dır.kaymakam beyin bilgilenecegini düşünüyor illakide çözüm bulacagını ümit ediyorum.boyabatın huzur ve sükununun saglanması için gerekli talimat ın verilecegine inanıyorum.saygılarımla sayın kaymakam bey.

5. Yorum: vatandas 04 07 2017 01:39
emniyet mudurü duy sesimizi artik biktik artik bu motorculardan geceleri pat pat pat dolasiyolar meydanlarda cocuk daha hepsi belki ehliyetleri bile yok rahat bi uyku uyuyamaz olduk allah rizasi icin bi care bulun bimere yazdim bugün

4. Yorum: denetimsiz ilçe 03 07 2017 20:17
burasu denetimsiz bir işçe hapcıdı otcusu sorhoşu cirit atıto eminiyet ekipleri biniyorlar yolboyu sadecegezmwkle meşğüllee olay var deniyor malesef olaybitince gelirler burası boyabat gece yarılalarına ladar motrlr eksozsesi yetmiyor gibi birde patlatma aynı şey otomobilleer içinde kimsesnn kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok emniyet bunları hepsini biliyor neden toplamıyor bınları bi tutmuşbenim emniyette filanca var bana kimse bişey yapamaz diyor yoköteki bn zaten tanıyorlr kim napcak emiywt görevlşerine demiyorum sayımemniyet müdürüne sayın kaymakam beye siz buişe bie el atarsanız umarım saygılar

3. Yorum: sinirli 03 07 2017 19:51
81 ilde motosiklet denetimi yapıldı .acaba bizim ilçe il olmadığı için mi denetim yok. emniyet görevlileri dört yolla polis karakolu önünde arada bir bekleyip denetim yapsalar bunların hiç biri olmaz.yeter canımıza yetti bunlar.inşallah can kaybı olmaz.yol boyu park edenlere ceza yazmakla bu işler olmuyor.

2. Yorum: vatandaş 03 07 2017 15:23
allah razı olsun sizden boyabat gazetesi bıktık usandık bu beyin yoksunu insanlardan kavşaklardan arabalarını kaydırarak gitmeler pat pat ses çıkarmalar ayrıca şu motorsiklet kullanan gençlerede yaptırımlar gerekiyor aynısını onlarda yapıyorlar bıktık usandık boyabatın polisi neden uyuyor cesaret mi edemiyorlar bunlara dur demeye aldıkları maaş helal mı oluyor bu şekilde ? özellikle motorsiklet kullananların ehliyeti yok kask yok bişey yok ama ceza yok

1. Yorum: halk tanesi 03 07 2017 14:44
ses falan kesileceği yok da en azından saraydüzü kavşağında dörtyolda ışıklarda dönüp durmasınlar. allah göstermesin birine birşey olmadan şuna bari engel olsun türk polisi. gidin boş biyerde drift mi yapıyonuz lastik mi yakıyonuz ne yapıyorsanız yapın milli servet düşmanları.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

214504


Tasarım:DtGaNi