Yayın Tarihi:08 07 2017 06:19(828)

Karadeniz'den Milyonların Buluşacağı Adalet Mitingine Çağrı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, adalet isteyenleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşünün son durağı Maltepe’deki Büyük Adalet Buluşması’na çağırdı. “Çoğalarak yürüdük, yürüdükçe büyüdük. Genel Başkanımızla milyonların buluşacağı Büyük Adalet Mitingimize, hak, hukuk, adalet isteyen herkesi bir arada olmaya çağırıyoruz. Gelin hep birlikte adaleti bulalım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Herkes için adalet” talebiyle başlattığı Adalet Yürüyüşünün son durağı Maltepe’deki Büyük Adalet Buluşması olacak. Pazar günü milyonların buluşması ile gerçekleştirilecek miting için CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’den çağrı geldi. “Çoğalarak yürüdük, yürüdükçe büyüdük” diyen Barış Karadeniz, “Bu yürüyüş adalete hasret, adalete susamış herkesin yürüyüşü. Hiç kimse şüphe duymasın ki, adaletsizlik devam ettiği sürece yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Adalet yürüyüşünün toplumun geniş kesimleri tarafından sahiplenildiğini vurgulayan Barış Karadeniz, provokasyonlara, AKP’lilerin hedef göstermelerine rağmen barışçıl olarak Anayasal ve demokratik haklarını kullanarak yürüdüklerini söyledi.

15 Temmuz'u İstismar Etmesinler

CHP’li Barış Karadeniz, AKP’nin 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde yapılacak anma etkinliklerinin AKP tarafından istismar edilmemesi gerektiğini de söyledi. 15 Temmuz etkinliklerinin fikir ve ideoloji ayrımı yapmaksızın gerçekleştirilmesi gerektiğini vurgulayan Karadeniz, “15 Temmuz gecesi halkın ve TBMM’nin hedef alınması kabul edilemez. Darbe girişimi sadece iktidara değil, tüm siyasi partilere ve demokrasiye yapıldı. 15 Temmuz akşamı 249 insanımız şehit oldu. Halk sokağa çıktı. Demokrasiyi aradı, hakkını aradı ve darbecileri püskürttü. Bir partinin tekelindeki etkinliklerle şehitlerimizi anmak doğru değildir. Layığı ile gerekenin yapılması esas olmalıdır. 15 Temmuz darbe teşebbüsünün yıldönümünü, Adalet Yürüyüşümüzle ortak zeminde buluşturmak yerine, adalet için yürüyenleri darbecilikle ile suçlamak, bu çerçevede gerilim yaratmak ne ülkeye ne de iktidara yarar sağlar” diye konuştu.​

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: adalet için 08 07 2017 15:41
boyabat yada sinop dan maltepeye araç kalkacak mı ?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

246896


Tasarım:DtGaNi