Yayın Tarihi:09 07 2017 06:34(1267)

MHP Genel Merkez’e vefasızlık eleştirisi

Hüseyin Ulusoy, MHP Genel Merkezi’ne vefasızlık eleştirisinde bulundu.

Hüseyin Ulusoy, perşembe günü geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, MHP Boyabat İlçe Teşkilatı eski başkanlarından Av. Ali Şahin’in cenaze törenine genel merkezden kimsenin katılmaması nedeniyle MHP Genel Merkezi’ne vefasızlık eleştirisinde bulundu.

Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ülkücülerin Ali Abisini binlerce Türk Milliyetçisi son yolculuğuna uğurladı. Yeri asla dolmayacak. Bilge bir insan, taş medreseli ülküdaşım mekanın cennet olsun” dedi.

Eleştirilerinin MHP veya Ülkücülere olmadığının altını çizen Hüseyin Ulusoy’un tepki mesajı şöyle:

“Avukat Ali Şahin, Sinop ve Karadeniz Bölgesi’nde Ülkücü Haraket’in sembol bir ismiydi. Davası uğuruna Tıp Fakültesi son sınıftayken atılmış ve gençliğinin en güzel günlerini zindanlarda geçirmişti. Ahde vefadan yoksun MHP Genel Merkezi’nden bir Allah’ın kulu cenazeye katılmadı. Yazıklar olsun! Boyabat Ankara’ya üç saatlik bir mesafe ama, maalesef dava adamlarını unutan vefasızlar Ülkücülerin gönüllerinde bugün itibariyle tamamen bitmiştir!”

Kaynak: Haber Akasya

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: istanbullu 11 07 2017 19:12
lütfen, merkezimizi eleştirmek haddimize mi? sorgusuz sualsiz biat etmek esastır. akp' nin stepnesi olması da önemli değil, devlet beyimiz ne diyorsa o dur. bu kafayla zaten gidilmeye devam etsin,%5' i de bulamazlar

1. Yorum: yeşil 09 07 2017 08:19
sevgili hüseyin kardeşim : mhp genel merkezinin şu anki durumu ve konumu ;dik duran hiç bir mhp li ve ülkücü ile bağlantısı kalmadığını net olarak gösteriyor.ama samimiyetle diyorumki;sizin kalbiniz çok temiz olduğundan bahçelinin durumunu anlamıyorsunuz.bahçeli yok artık.yok.yok.yok.yok.yok
.son kullanım tarihi geçti.hatta öyle bir genel merkez dahi yok.format atsanda fayda yok,fabrika ayarlarına döndürsende fayda yok.yeni oluşumdan sonra ve ilk seçimden sonra ben sana hatırlatırım bu yazıyı.sen bir kenara yaz.selamlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

337960


Tasarım:DtGaNi