Yayın Tarihi:12 07 2017 05:19(984)

Başkan Aral Güven Tazeledi

Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği 2. Olağan Genel Kurulu dernek binasında yapıldı.

Dernek Başkanı Kenan ARAL derneğin kuruluşundan bu güne kadar yapılan faaliyetler hakkında dernek üyelerine ve katılımcılara bilgilendirdikten sonra gündemdeki konular görüşülerek daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulda, seçime katılan üyelerin tamamın oylarını alan Kenan Aral başkanlığındaki Yönetim Kurulu, şu şekilde oluştu. Berrin Gürleyen, Recep Kaçar, Demircan Özyürük, Hülya Uslu, Sıtkı Tunçoğlu ve Osman Güleryüz. Denetleme Kurulu: Okan Erbul, Aysun Ün, Sevgi Aral. Disiplin Kurulu ise; Kenan Gönül, Hüseyin İnal ve Mehmet Yılmaz seçildiler.

Başkan Kenan Aral üyeler hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında bu güne kadar eski yönetim kurulumuz ile çok güzel çalışmalar yaptık, bundan dolayı emeklerine sağlık, bundan sonra da yeni seçilen arkadaşlarımız ve üyelerimiz ile tam bir birlik ve beraberlik içinde yapacağımız faaliyet ve etkinler ile en iyi şekilde dernerneğimizin sesini duyuracaklarını ve temsil edeceklerini ifade etti.

Sinop Mübadele Ve Balkan Halkları Derneği
Başkanı Kenan Aral

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

310591


Tasarım:DtGaNi