Yayın Tarihi:13 07 2017 05:21(1070)

Boyabat Halkını İmar Değişikliği Konusunda Uyarıyoruz

Boyabat belediyesinin yaptırmış olduğu revize imar planı 24 Mayıs 2017 tarihinde itiraz süresi sona ermişti. Revize imar planına yapılan itirazlar değerlendirilmek üzere şehir plancısına gönderilmişti. Yapılan itirazlar değerlendirildikten sonra Revize imar planı tekrar askıya çıkacaktır.

Boyabat Gazetesi olarak revize imar planına itiraz eden vatandaşlarımıza 60 gün içerisinde belediye tarafından bilgilendirme yazısı gönderilmesi gerektiği bilgilendirmek ve 60 gün geçtikten sonraki 60 gün içerisinde yapılan imar değişikliğinde hak kaybı yaşıyorlar ise mahkeme yoluna başvurmaları gerekmektedir. Yasal süre içerisinde gerekli başvuruları yapmayan vatandaşlarımız başvuru haklarını kaybedeceklerdir.

Boyabat Gazetesi olarak vatandaşlarımızı mağduriyet yaşamamaları için uyarıyoruz.

Hak kaybı yaşadığını düşünen vatandaşlarımızın avukatlar aracılığı ile mahkemeye gerekli başvuruları yapmaları gerekmektedir.

Not: Avukatlara gitmeden önce belediyeden revize imar planı ile ilgili olan 1/5000 imar plan, 1/1000 imar planı,belediye meclis kararı, lejantlar ve plan notlarını isteyerek gitmeleri vatandaşlar için daha uygun olacaktır.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

221589


Tasarım:DtGaNi