Yayın Tarihi:14 07 2017 04:43(1807)

Boyabat’ta Trafik Ekipleri Denetimlerini Sıklaştırdı

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri 12 Temmuz 2017 Çarşamba akşamı Adnan Menderes Bulvarı üzerinde trafik uygulaması yaptı.

Asayiş ekipleri eşliğinde yapılan kontroller için durdurulan araçlarda alkol, araç ışıkları, motor ve eksoz kontrolleri yapılırken, ekipler aynı zamanda Emniyet kemeri takılması yönünde  ve son günlerde ilçede artış gösteren trafik kazaları nedeniyle trafik kurallarına mutlaka uyulması konusunda sürücüleri uyardılar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: 06-57 15 07 2017 00:39
ilçemizde en yüksek mülki amir kaymakam bey gerekli talimatı verir endişeye gerek yok.

5. Yorum: hani 15 07 2017 00:31
hani denetimde kaçtane ususuz araç motor yskalsndı bir tanesi pitasada yoktu hala gece uyyku uyutmuyorlar pat pat bunların anna babası yok sanırım ha birde sayın memurlardan birinnde babası polismişte kşmse birşey yapamazmış plaka yok pap pat eksoz bsğırtmlar umarum onlarada ayrıçlık yapmmssınız gerçi yapılmasa bölele olmaz

4. Yorum: vatandaş 14 07 2017 17:11
çok güzel .bu denetimlerin sık sık yapılması gerekir.vatandaş olarak biz de rahat rahat dolaşabilelim.kaldırım da bile yürümeye korkar olduk.emniyet yetkililerine ve görev yapan tüm memurlarımıza teşekkürler.

3. Yorum: jonturk 14 07 2017 15:54
yetmez, daha sıkı, daha sıkı denetim. aynı performansı kırsalda jandarmadan da bekliyoruz.

2. Yorum: boyabatlı 14 07 2017 15:13
hele şükür ?

1. Yorum: vatandaş 14 07 2017 15:11
motorsikletciler daha akıllılar polis aracının tepe lambasının yandıgını gören geri döndü zaten.. bi çevirme yapacaksınız o lambayı niye yakıyorsunuz ne oldu bulabildiniz mi millete bıkkınlık getiren doğancıları motorsikletcileri egsoz sesinden bıktık usandık..motorsikletciler
de zaten ışıklarını açmadan şehir içinde geziyorlar polis görmesin diye bizim polisimizde biz burdayız diye tepe lambasını yakıp çevirme yapıyor..çevirme bitti motorsikletcilerin hepsi ışıklarını kapatıp gezdiler yine degişen bişey olmadı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

318860


Tasarım:DtGaNi