Yayın Tarihi:16 07 2017 04:42(702)

Ankara Sinoplu İşadamları Derneği Basın Bildirisi

Büyük Türk Milletinin, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü ANSİAD (AnkaraSinoplu Sanayici İşadamları Derneği) adına kutluyorum.

Milletimizin dini duygularını istismar ederek güçlenen FETÖ/PDY ’nin uluslararası çetelerle işbirliği yaparak, seçilmiş hükümeti devirmek ve ülkemizi küresel güçlerin idaresine teslim etmek amacıyla hain darbegirişiminin üstünden bir yıl geçti.

Yakın tarihimizde yaşanan 1960, 1971,1980 ve 28 şubat darbelerinin milletimize verdiği zararların ve yaşattığı acıların bilincinde olan Türk milleti 15 Temmuz 2016’ da FETÖ/PDY‘nin darbe girişimine geçit vermedi. Din, dil, mezhep, sınıf ve ideolojik farklılık gözetmeksizin, Türk milletinin bütün unsurları “ Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak” ortak paydasında buluşarak, devleti ve hükümeti ile birlikte hain darbe girişimini engellemiştir. Demokrasi ve Milli Birliği koruma adına milletimizin yazdığı 15 Temmuz Destanı bütün dünyaya örnek olacak niteliktedir.

Bu hain darbe girişiminde bulunan FETÖ/PDY’nin devlet kademelerinden ekonomik ve sosyal yapımızdan temizlenme çalışmalarıyla birlikte devlet ve milletimiz daha da güçlenmiştir. Hükümetimizin aldığı siyasal, sosyal ve ekonomik tedbirlerle artık geleceğe daha güvenle bakıyoruz. ANSSİAD olarak, milletimizin 2023 hedeflerine ulaşacağına inancımız tamdır.

Bu vesile ile, demokrasiye ve milli birliğimize sahip çıkmak adına canından feragat ederek ağır silahların karşısında gövdelerini siper eden 249 şehidimize Allahtan rahmet 2 bin 193 gazimize acil şifalar diliyorum. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Mustafa Başdoğan
ANSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

338031


Tasarım:DtGaNi