Yayın Tarihi:30 07 2017 06:33(1102)

Çünkü ciddi iddiaları var!

Eskiden AK Parti, şimdi bağımsız Durağan il genel meclis üyesi olarak görev yapan Mesut Çınlar, sosyal paylaşım sitesindeki kendine ait profilinden günlerdir çok ciddi iddialar ileri sürerek, Durağan AK Parti ilçe teşkilatında değişime gidilmez ise 2019 seçimlerinde AK Partinin bu ilçede büyük yara alabileceğini ileri sürdü.

Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Usta'nın değişmesi gerektiğini belirten Mesut Çınlar, “Ahmet Usta’nın yeniden ilçe başkanı olarak atanması halinde Durağan en büyük ihaneti görmüş ve cezalandırılmış olacaktır.

Durağan halkının istemediği birini ilçe başkanı yapmak, Ak Parti’nin yaklaşan seçimlerde, altını oymak olur ve çaresiz kalan halk, 2019 yerel ve genel seçimlerde tepkisini sandığa yansıtacaktır.

Ahmet Usta üzerinde ısrar edenler, Durağan’ın menfaati için değil kendi koltuklarını korumak için bu kadar ısrarcı oldukları da bir gerçektir.

Yani, koltuk sevdasına Durağan ateşe mi atılacak?

Durağan’da AK Parti toparlansın isteniyorsa Ahmet Usta gitmeli, yeni bir teşkilat ve taze kanla 2019 seçimlerine hazırlanılmalı…”diye yazarak, eski partisinin yetkililerine ve milletvekili Nazım Maviş’e ciddi uyarılarda bulundu. Öte yandan “Bütün ailesi FETÖ ile ilişkili olup da kendisi şahsıma utanmadan arlanmadan kumpas kuran şeytana ruhu satmış zat“ diyerek, kimi kast ettiği bilinmeyen birine ağır sözler sarf eden Sinop il genel meclisinin bağımsız üyesi, eski AK Partili Çınlar; “Emdikleri sütü fitil fitil burunlarından getirmezsem yediğim helal lokma haram olsun.“ dedi.

İŞTE ÇINLAR’IN O PAYLAŞIMLARI

Kaynak: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: 11 köy 03 08 2017 18:45
beşinci yorumcu boyabat senin babanın tarlası değil yorum heryerden yapılır.

5. Yorum: boyabatlı 31 07 2017 16:25
datçalı git datçada yap eleştirilerini. burdan sana iş çıkmaz...

4. Yorum: daylu'lu 31 07 2017 14:55
şu ahmet usta yı duraganda kimse sevmiyor istemiyor ama adamı nedense inadına gibi ak parti ilçe baskanı olarak tutmaya devam ediyolar. ilginç bi memleket

3. Yorum: milat 30 07 2017 20:18
2. yorumcu arkadaş konuyu saptırmayalım,eğer konuya bu açıdan bakarsak tüm siyasi partilerin bir birlerinden farkı yok,chp de hiçmi yolsuzluk yok belediyelere bir bakın,mhp koalisyonu döneminde mhp de hiçmi yolsuzluk yapılmadı.genel anlamda siyaset kirli bir yapı.benim demem ak partinin mümkün olduğunca bu kirlilikten uzak kalması ve bu tiplari partide barındırmamasına yönelik bir eleştiri

2. Yorum: datçalı 30 07 2017 18:26
aktepe işte tam budur milat!
menfaat, çıkar, yolsuzluk, suistimal.bunlar olmazsa akp olmazdı zaten.
akp varsa çıkar, yolsuzluk, suistimal, hırsızlık için vardır.

1. Yorum: milat 30 07 2017 07:36
boyabat teşkilatınında komple değişmesini istiyoruz. partiye çöreklenmiş hiç bir dava ruhu olmayan sadece menfaat için partide olan ve şaibeli kişilerin görevden el çektirilmesi ve dava bilincinde hak hukuk gözeten menfaati için değil ak partiye gönül verenleri utandırmayan yönetim istiyoruz ak parti boyabat teşkilatında. başta ilçe başkanı ve menfaat gurupları yüzünden parti çok büyük yara alıyor.sanmasınlarki bu teşkilatlar seçim kazanıyor millet rte ye sevgisinden oy veriyor yoksa bu ilçe teşkilatına bakarak oy verse ak parti boyabatda hezmete uğrar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

324233


Tasarım:DtGaNi