Yayın Tarihi:03 08 2017 18:10(2720)

Boyabat'ta Silahla Yaralama

Yıldız Mahallesinde meydana gelen olayda S.Y. isimli vatandaş tartıştığı karşı binada ikamet eden komşusunu silahla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre 02 Ağustos gece saatlerinde Yıldız Mahallesinde meydana gelen olayda S. Y. isimli vatandaş iddiaya göre karşı binada oturan A. Y. G. ile araç park etme nedeniyle tartıştı. Yumruklu tekmeli başlayan kavganın büyümesi üzerine S. Y. silahla tartıştığı A. Y. G. adlı kişiyi ayaklarından yaraladı.

Olayı gerçekleştiren S.Y. güvenlik güçleri tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken. Bacaklarından yaralanan ve herhangibir hayati tehlikesi olmayan vatandaş Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Boyabat Bülteni

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: devletin yolu 05 08 2017 18:27
belediyenin yani devletin yol diye ayırdığı tc vatandasi hatta yabanci uyruklu vatandaşların ble kullanımına,durmasına,park etmesine ve gelip gecmesine izin verilen yolun birileri tarafindan sahiplenmesi ve bu sahiplenmeyi sozlu, darp ve isin icine silahlari sokacak kadar sahiplenmesi bu insanların medeniyetten ve eğitimden nekadar uzak kalindiginin bir gostergesidir. bırakın artık kamuya ait alanları sahiplenmeyi bırakın artık yol kenarlari park etmesinler diye cesitli seylerle kapatmayi. yol herkes icin birakin herkes kullansin. emniyet güçlerinde bu tur eylemleri yapanlara izin vermesin ozaman belki duzelir ve bu tur kavgalar bir daha karsimiza çıkmaz.

3. Yorum: kanun 04 08 2017 20:19
adam silahla adam vuruyor ve içeride tutuluyor bu nasıl adalet

2. Yorum: boyabat57 03 08 2017 19:28
gayet dogal ve normal .memleketimizde son yıllarda egitimin ne kadar dusuk seviyede oldugunun gostergesidir.insanların ellerınden kalemlerı bırakıptırıp ellerine silah verenler oldukca bu da boyle devam edecektır .mahalle dugunlerınde koy dugunlerınde goruyoruz adam yurumekten acız ellerınde bırer normal veya kuru sıkı bır marıfetmıs cok onemlı bır olaymıs gıbı aptal aptal sıkıyolar tabancalrı.sosyal medyalara bakıyorsunuz adam kendı cahıl oğlununda elıne sılah vermıs marıfetmıs gıbı bırde resım cekmıs acızlıgını mıllete gostermekten zevk alır duruma gelmısler. unutmayalımkı en buyuk silah cenabı allahın bızlere verdıgı akıldır.akılda okuyarak bılgı sahıbı olarak güçlenır.en buyuk gucte okumaktan ve kültürden gecer.unutmayınızkı belinizdeki silah seni senden vaz geçirir.senı sen yapacak olanda aklın ve beynındır.

1. Yorum: boyabatlı 03 08 2017 18:22
isimleri verseniz keşke ögrensek kimin ne yaptıgını


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

317096


Tasarım:DtGaNi