Yayın Tarihi:10 08 2017 07:20(824)

Veysel Eroğlu, Sinop'ta

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sinop’un Erfelek ilçesi Musa Can Meydanı’na gelerek davul zurna ve bir çok protokol üyesi tarafından karşılandı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Erfelek’te 4546 dekar alanda 5 adet bal ormanı tesis ettiğini ve devamının geleceğini belirtti.

Bakan Eroğlu programına Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Valisi Hasan İpek, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, çok sayıda parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu burada yaptığı açıklamada; “Öncelikle hepinizi böyle güzel rahmetli bir günde selamlıyorum. Değerli vatandaşlar biliyorsunuz ki her sene geliyoruz. Bu sene de Milletvekilimiz Nazım Maviş bana ulaşarak, ‘Erfelek’ten sizi bekliyorlar.’ Dedi.Bunun üzerine Erfelek’e geldim. Ve sizler ile olmamın mutluluğunu yaşıyorum. Gerçekten gönülden söylüyorum, hepinizden Allah razı olsun. Rabbim Sinop’a, Erfelek’e Halil İbrahim bereketi buyursun. Tabi sizler için de ne yapmak gerekiyorsa yapacağız. Gördüğünüz gibi hem DSİ’nin, hem Orman Bölge’nin yapacağı bir takım hizmetler, temeller var. Biz de bu temeller için buradayız. Daha farklı projelerimiz de var. Onları da size belirteceğim. Ama önce size Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim. “ dedi.

Bakan Eroğlu açıklamalarından sonra Temel atma ve Orman köylülerine kullandırılan Orköy kredileri ile gelir getirici tür ağaçlandırmaları sertifikalarını dağıtmak üzere, vatandaşlara sertifikaları verildi.

Ardından fidan dağıtımı ile Erfelek’teki program sona erdi.

Kaynak: Haber57

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

255707


Tasarım:DtGaNi