Yayın Tarihi:10 08 2017 07:27(1219)

Boyabat Belediyesi'nden Bir İlk

Boyabat Belediyesi bu yıl havaların aşırı sıcak geçmesi nedeniyle vatandaşların kullanması için yaptırdığı termometreleri dağıttı.

Dağıtılan termometrelerin bir çoğunun vatandaşlara elden teslim edilmesi yerine kapılara bırakılarak gidilmesi nedeniyle yerlere düşün termometrelerden bazıları kullanılmadan kırıldı.

Vatandaşlar belediyenin bu uygulamasının hoş olduğunu bu tip hizmetlerin devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: halk tanesi 14 08 2017 14:36
bu termometreler evlerimize gelmeden önce hayat zordu. dışarıya ne zaman nasıl çıkacağımızı sıcaklığın ne olduğunu bilemiyorduk. geç kalınmış fakat çok yararlı bir uygulama. asıl sorun kaybolan yıllarımız ne olacak önceki belediyelerin suçu ne olacak kime nasıl hesap soracaz o konuda da destek bekliyoruz. bir elin verdiğini diğeri görmeyecek düsturu ile kapıya bırakılarak bizleri rencide etmedikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz. teşekkür etmek için alo 153 ü aradım fakat işleri yoğun galiba ulaşamadım. sağlık olsun buradan teşekkür etmek varmış nasipte. nacizane sonbahara doğru giderken mevsim geçişi malum akşamları serin oluyor bunun için de şal bırakırlarsa seviniriz. tabi imkanlar dahilinde.

3. Yorum: seee 11 08 2017 23:49
çöp kamyonları topladıkları çöpün suyunu yollara boşaltıyolar.bu millete revamı bu arkadaş.yokmu bunun çözümü millet marsa maymun gönderdi bee..öff

2. Yorum: amin 10 08 2017 19:12
maaşallah akıllarına da geliyo.

1. Yorum: evet 10 08 2017 17:42
ben belediyenin dağıttığı bu alete bakarak dışarı çıkıyorum. kışında kışlık olanını dağıtırlarsa daha iyi hizmet etmiş olurlar. allah bu aleti dağtanlardan razı olsun, aynı zamanda akıl fikir versin ve ufuklarını açsın. amin!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

251638


Tasarım:DtGaNi