Yayın Tarihi:20 08 2017 02:30(1004)

8 Kilo Altın Çaldılar!

Bahçelievler’deki iki soyguncu, kuyumcu atölyesinden çıkan Ayancık Akçekese Köyü’nden Mehmet Özcan’ın oğlu Bahri Özcan’ı yaraladıktan sonra içinde yaklaşık 8 kilogram altın bulunan çantayı alıp kaçtı.

Bahçelievler’deki iki soyguncu, kuyumcu atölyesinden çıkan Ayancık Akçekese Köyü’nden Mehmet Özcan’ın oğlu Bahri Özcan’ı yaraladıktan sonra içinde yaklaşık 8 kilogram altın bulunan çantayı alıp kaçtı.

İddialara göre Ayancık Akçekese Köyü’nden Mehmet Özcan’ın oğlu olduğu öğrenilen Kuyumcu Bahri Özcan (43) Siyavuşpaşa Mahallesi Mimoza Sokak’ta bulunan kuyumcu atölyesinden yanında yaklaşık 1 milyon lira değerindeki 8 kilogram altın bulunan  çanta ile diğer işyerine gitmek için dışarı çıktı. Bu sırada sokak üzerinde otomobille beklemekte olan iki soyguncu Özcan’ın yanına yaklaşarak silahla yaraladı.

Özcan’ın yanındaki içinde 8 kilo altın bulunan çantayı alan soyguncular olay yerine geldikleri otomobille kayıplara karıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kol ve bacağından yaralanan ve olay yerinde ilk müdahaleyi vatandaşların yaptığı Özcan sağlık ekibi tarafından Bahçelievler Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis sokak giriş ve çıkışlarını kapatılırken olay yerinde delil toplama çalışması yaptı.

Kaynak: Ayancık Gazetesi

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı 20 08 2017 19:38
hemşerilerimize geçmiş olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

319006


Tasarım:DtGaNi