Yayın Tarihi:21 08 2017 03:36(1908)

Boyabat Bağlarda Çıkan Yangın Her Şeyi Kül Etti

20 Ağustos 2017 Bugün saat 15.00 sularına Camikebir mahallesi Bağlar mevkiinde Kızılyer sokak’ta bir serada çıkan yangın da alevler tüm serayı sarınca mahalleli tedirgin oldu.

Edinilen bilgiye göre, mısır tarlaları arasında bulunan O. T.'ye ait ahşap sera bir anda alevlere teslim oldu. Alevler serayı bir anda sardı. Çevredekilerin olayı itfaiyeye haber vermesi üzerine yangına müdahale eden Boyabat İtfaiye ekipleri ahşaptan yapılan seradaki alevlerinin çevresinde bulunan kuru otlara, mısır tarlalarına sıçramadan kontrol altına aldı.

Serayı alevler içinde gören sera sahiplerinden G. T. fenalaştı, fenalaşan kadına olay yerinde ilk müdahalesini yapan 112 Acil servisi ekibi ilk müdahalenin ardından G. T.'yi Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdılar.

Ahşap yapının içinde bulunan buzdolabı, bisiklet, uydu anteni, guzine soba gibi kullanılan tüm ev eşyaları ve aynı yerde bulunan gübre, tohumlar, sarımsaklar traktörün ve tarımsal makinelerin yedek malzemeleri yanarak kullanılmaz hale geldi. Yapı komple yanarak kül oldu.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

324083


Tasarım:DtGaNi