Yayın Tarihi:23 08 2017 06:45(2058)

Sinopspor doludizgin başladı

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Sinopspor, Yeni Amasyaspor'u konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmadan ev sahibi takım müsabakadan 4-2 galip ayrıldı.

Sinop Dokuzoğlu Stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında oldukça çekişmeli geçti.

Zaman zaman gergin anların yaşandığı maçta Sinopspor'a turu getiren golleri 52 ve 89’uncu dakikada Mustafa Tahran (2), 75 ve 79’uncu dakikada Teteh Bangura (2) atarken, Yeni Amasyaspor'un gollerini ise 43 ve 61’inci dakikada Selim Dağ (2) attı.

2017 – 2018 sezonu Spot Toto Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Sinopspor sezon öncesi yaptığı transferlerle gerek yerel gerekse ulusal medyada adından sıkça söz ettirmişti. Sinopspor Türkiye'de daha önce Bursaspor ve Şanlıurfaspor'da forma giyen Sierra Leoneli futbolcu İbrahim Teteh Bangura ve Trabzonspor’da da forma giyen Brezilyalı futbolcu Alanzinho ile de maç öncesinde sözleşme imzalayarak anlaşmaya vardı. Sinopspor’un yeni transferi Alanzinho’da Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Sinopspor maçını tribünden takip etti.

Sinopspor, Yeni Amasya spor karşısında 2 kez geriye düşmesine rağmen, rakibi karşısında üstünlük kurarak bulduğu gollerle karşılaşmayı 4 -2 tamamladı ve bir üst tura çıkmayı başardı. Maçın ardından futbolcular, yöneticiler ve taraftarlarıyla birlikte büyük bir coşku yaşayarak galibiyeti kutladı.

HEDEFİMİZ 3.LİG

Maçın ardından bir değerlendirme yapan Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan, hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyledi. Özhan; “Kamp dönemi çalışmalarımız yarım kaldığı için hazırlıklarımız yarım da olsa, gerekeni sahada çocuklarımız gösterdi. Kamp yaparken belirlenen Ziraat Türkiye Kupası takvimine göre kampımızı yarıda keserek Sinop’a döndük ve birazda acele bir şekilde maça hazırlandık. Hepsini alınlarından öpüyorum, emeklerine sağlık diyorum. Bu kupa maçıydı. İnşallah bir dahaki turda daha da güzel bir sonuç alacağız. Sinopspor'un hedefi 3. lig. Bunu hep birlikte göreceksiniz. Takviyelerimiz var. Takviyelerimizle birlikte güzel şeyler yapacağız. Bu galibiyeti tüm Sinop'a ve tüm taraftarlarımıza hediye ediyorum. Tekrardan çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum" dedi.

Maçın ardından Sinopspor kafilesi galibiyeti takım otobüsü ile şehir turu atarak kutladı.

Kaynak: Vitrinhaber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

314774


Tasarım:DtGaNi