Yayın Tarihi:24 08 2017 06:49(1058)

Herkesin aradığı CHP'li Vekil açıktan geçmiş!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Sinopspor-Amasyaspor maçında herkesin aradığı Cumhuriyet Halk Parti Sinop Milletvekili Barış Karadeniz açık tribünden çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Sinopspor-Amasyaspor maçında herkesin aradığı Cumhuriyet Halk Parti Sinop Milletvekili Barış Karadeniz açık tribünden çıktı.

Sinopspor ile  Yeni Amasyaspor arasında  Sinop Dokuzoğlu Stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 1. tur ön eleme müsabakasını Vali Hasan İpek’in yanı sıra Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan izledi.

CHP'Lİ VEKİL AÇIK TRİBÜNDE!

Öte yandan şeref tribününde görülmeyen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz maçı taraftarlarla birlikte açık tribünde izlemeyi tercih etti.

CHP İl Başkanı Barış Ayhan ile birlikte maça gelen Karadeniz, karşılaşmanın başından sonuna kadar açık tribünden ayrılmadı.

AK PARTİLİ VEKİL KUTLAMADI!

Ayrıca maça gelmeyen AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş sosyal paylaşım sitesinden her hangi bir kutlama mesajı dahi yayınlamaması dikkatlerden kaçmadı. Bu duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar; İlçelerde katıldığı sünneti bile sosyal hesaplarında paylaşan Sayın Vekil, Sinop'ta yangın oluyor geçmiş olsun demiyor, Sinop'un sporu başarı sağlıyor tebrik etmiyor. Tamam yoğun olduğu için katılamamış olabilir, ancak Sinopspor ve taraftarları olarak düşünüldüğünde, insan bir hatırlanmak istiyor.' Diyerek AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş'e sitemde bulundu.

Kaynak: Ajans Sinop

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: taraftar 25 08 2017 17:38
açık tribünde oturmakla halktan atletli yemek masasında fotoğraf servis edilmekle de halkın içinden olduğun anlaşılmaz. algılarla oynamayın herkez kimin milli kimin gayri milli olduğunu artık gayet iyi görüyor. cumhuriyet halk partisindeki 'halk' kavramı, müjde ar'daki 'ar' kavramı kadar komik ve anlamsız duruyor. (a.a.)

3. Yorum: polat 25 08 2017 01:19
işiniz gücünüz fesatlık....

2. Yorum: halk 24 08 2017 20:56
halkın içinde, halk için, halkla beraber, c h p

1. Yorum: memati 24 08 2017 14:40
çok büyük iş yapmış oy


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

316719


Tasarım:DtGaNi