Yayın Tarihi:25 08 2017 07:30(1130)

Türkeli-Güzelkent yol çalışmalarında son aşama

Türkeli-Güzelkent arasında yüklenici firma tarafından devam eden yol yapım çalışmalarında, projenin geçtiği güzergahta arsa sahibi ile yaşanan hukuki sürecin sonlanmasıyla yol yapım çalışmalarına hız verildi.

Yüklenici firma tarafından Türkeli-Güzelkent arasındaki yol yapım çalışmaları kapsamında, geçen yıl Güzelkent ile Emrelli mevkisi arasındaki yol yapım çalışmaları tamamlanmıştı. Emrelli mevkisine kadar yapılan yolun sonunda eski yol bağlantı sağlandıktan sonra virajın keskin olması nedeniyle geçen yıl sıkça kazalar yaşanmıştı. Nedeni ise arsa sahibi ile Karayolları arasındaki hukuki sürecin devam etmesiydi.

Hukuki sürecin sona ermesiyle birlikte Emrelli ile Lazburnu mevkileri arasındaki 1 kilometrelik güzergahtaki çalışmalar hızlandırıldı. Yol çalışmalarının yaklaşık %75'inin sona erdiği Türkeli-Güzelkent arasında, Emrelli ile Lazburnu arasındaki 1 kilometrelik güzergahta, proje kapsamında yeni geçiş yolu sağlanacağından dolayı dolgu çalışmaları yapılıyor. Aynı zamanda toprak kayması riski taşıyan bölgelerde de istinat duvarlarının yapımına da devam ediliyor.

AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Adem Ünal tarafından, Türkeli-Güzelkent arasındaki yol çalışmalarının 2017 yılı sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Kaynak: Türkeli Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

257554


Tasarım:DtGaNi