Yayın Tarihi:03 09 2017 08:16(1690)

Karşıya Geçmek İsteyen Yaşlı Adam Otomobilin Altında Can Verdi

2 Eylül 2017 Cumartesi akşam saatlerinde Dikmenden İstanbul istikametine giden araçtan inerek karşı yöne geçmek isteyen vatandaş Kargı- Boyabat istikametine gelmekte olan otomobilin altında can verdi.

Edinilen bilgiye göre, Dikmenden İstanbul’a dönüş yapan ailenin Otomobillerinin lastiği Boyabat Kargı arasında Uluköy mevkinde patladı. Lastiğin patlaması üzerine araçtan inen aile fertleri Otomobilin lastiğine bakarken 70 yaşındaki Abdurrahman Dinç ihtiyaç gidermek için yolun karşı istikametine geçmek istedi.

Kargı istikametinden Boyabat istikametine gelmekte olan siyah bir Otomobil karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşı fark etmeyince, Abdurrahman Dinçi isimli vatandaş otomobilin altına kalarak yaklaşık 80 metre sürüklendi.

Kazanın meydana gelmesi ile birlikte yaşlı adama çarpan Otomobil durmayıp Boyabat istikametine devam etti.

Boyabat İlçe Jandarma ekiplerinin hızlı ve erken müdahalesi sonucu ön kısmından darbeler alan, ön camı kırılan siyah Otomobil yakalanarak sürücüsü gözaltına alındı.

Olay yerine yaralıya müdahale için giden Saraydüzü 112 ekipleri yaralanan vatandaşı Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdılar. Yaralan vatandaş tüm müdaheleye rağmen hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

322646


Tasarım:DtGaNi