Yayın Tarihi:11 09 2017 18:21(1694)

Sinop Üniversitesi'nde İlk Ders Heyecanı

Sinop Üniversitesi'nde 2017 – 2018 Akademik yılı, verilen ilk ders ile başladı.

Her yıl öğretim kalitesini ve niteliğini artıran Sinop Üniversitesi 2 Enstitü, 9 Fakülte, 4 Yüksekokul, 6 Meslek Yüksekokulu ve 10 bine aşkın öğrencisi ile 2017 – 2018 Akademik yılına başladı.

Türkiye’nin dört bir yanından hayallerini gerçekleştirmek için Sinop Üniversitesi'ne gelen öğrenciler, ilk ders saatinden itibaren sınıflarını doldurarak yeni öğretim yılı heyecanını arkadaşlarıyla birlikte yaşadılar.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın önderliğinde yürüttüğü bilimsel ve akademik çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Sinop Üniversitesi, alanında yetkin akademik kadrosu, sosyo-kültürel faaliyetleri ve fiziki altyapısı ile 2017 – 2018 Akademik yılında ilimizin ve bölgemizin gelişimine katkılar sağlamaya devam etmeyi hedefliyor.

ÖĞRENCİLERİMİZ MUTLU ŞEHİR SİNOP’TA GELECEĞE GÜVENLE HAZIRLANACAK

2017-2018 Akademik yılının İlimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, öğrencilerin, mutlu şehir Sinop’ta geleceğe güvenle hazırlanacağını vurguladı.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, “Sinop Üniversitesi; modern yerleşkesi, nitelikli akademik ve idari kadrosu ile bulunduğu yöreye ve bölgesine her alanda katkı sağlayan, ülkemizin saygın üniversitelerinden biridir. Bu bağlamda Sinop Üniversitesi bünyesinde eğitim gören öğrencilerin hayata her açıdan daha iyi hazırlanmaları için tüm personelimiz ile birlikte büyük bir heyecanla çalışmaktayız. Öğrenciler Sinop Üniversitesi'nde görecekleri eğitim süresi boyunca tam donanımlı derslik, laboratuvar, uygulama faaliyetleri ile öğrenme sürecine aktif olarak katılacak, kendilerini geliştirecekleri alanlara kolaylıkla yönelecektir” dedi.

ÖĞRENCİLER AYRICALIKLI BİR ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ALACAK

Öğrencilerin mesleki hayatı için gerekli bilgi, beceri ve yetkinliği kazanması için gayret gösterdiklerini belirten Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Sosyal, kültürel ve sportif altyapımız ile öğrencilerin ayrıcalıklı bir üniversitede eğitim alacaklarını ve birçok farklı ülkeden üniversite ile gerçekleştirdiğimiz öğrenci değişim programlarından faydalanabileceklerini ifade etti.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın sözlerinin sonunda Sinop Üniversitesi'nde eğitim görecek olan öğrencilerimize yönelik olarak şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili Gençler, hayatınızın en güzel çağlarının en unutulmaz anılarını yaşayacağınız ve birçok tecrübe edineceğiniz üniversite hayatını mümkün olan en iyi şekilde geçirmeniz için tüm akademik ve idari personelimizle sizlere daima destek olacağımızı bilmenizi isterim. Nitelikli akademik kadromuz; hayatınızı şekillendireceğiniz bu en önemli süreçte yanınızda olacak, eğitim-öğretim yaşamınız boyunca sizi bilgiyle donatmakla kalmayıp, mezuniyet sonrası yaşamınıza da hazırlanmanızı sağlayacaktır. Mutlu şehir Sinop’ta Mutluluk ve başarı dolu bir üniversite hayatı yaşamanız temennisiyle…”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

335195


Tasarım:DtGaNi