Yayın Tarihi:19 09 2017 06:45(2550)

Boyabat Mirası Canlanıyor

Boyabat'ta milletvekilleri ve belediye başkanı keşif gezisi yaptılar.

Tarih, kültür ve medeniyet mirasının muhteşem örneklerine sahip kadim şehir Boyabat'ta, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın daveti üzerine Çevre Şehircilik ve Kültürden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Sinop Millet vekili Nazım Maviş ve beraberindeki heyet, Kalebağı, Boyabat Kalesi, Cırabazan Mağarası, Çay Mahallesi, Orta Çarşı, Kasaplar Çarşısı, Bayezit Camii ve tarihi konaklarda keşif gezisi yaptılar.

Kaynak: Boyabat Bülteni.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: şehit erdoğan akkuş cad. 19 09 2017 07:45
sayın milletvekilim sayın belediye başkanım,sizden allah rızası için bir isteğim var,bu bizim şehit erdoğan akkuş caddesinin,suçu cezası nedir?yıllardır çile çekiyoruz,mahallemizde 3 ay önce parkeleme çalışması başladı,ama ne hikmetse bir türlü yapılmadı,sokak gündüzleri toz geceleri zifiri karanlık,geceleri inanın cam açamıyoruz sokak lambaları olmadığı için bütün envai çeşit börtü böcek evlerimize giriyor,yağmur yağdığında çamur içinde kalıyoruz,çöp kutuları alındığı için insanlar çöplerini ya çayın içine atıyor yada yola atıyor heryer berbat durumda,yapılması gereken yol uzunluğu 500 ya var ya yok,neden bir an önce yapılıp bitirilmiyor.sizden bir vatandaş olarak ricam,mahallemize gelip durum değerlendirmesi yapıp,yukarıda saydığım sorunları bir an önce çözüme kavuşturmanızdır.teşekkür
ediyor saygılar sunuyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

244299


Tasarım:DtGaNi