Yayın Tarihi:19 09 2017 18:01(1403)

CHP’li Barış Karadeniz Mor Beyazlılara Başarılar Diledi

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün oynanacak 3. Tur maçında Sinopspor’a başarılar diledi. Karadeniz, “Sinop ve Sinopspor sevdalıları olarak bugün Boluspor’u geçeceğimize ve yeni başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Takımımızı sonuna kadar destekliyoruz. Sinopsporumuza başarılar diliyorum” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden Amasyaspor ve Erbaaspor’u yenerek tur atlayan Mor Beyazlılar bu akşam deplasmanda PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’la karşılaşıyor.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, maç öncesinde Sinopspor’a başarı dileklerinde bulundu. “Boluspor’u geçeceğimize ve yeni başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” diyerek mor beyazlı ekibe destek mesajı veren Barış Karadeniz, şunları söyledi:

“Sinopsporumuzun başarıları bizleri çok gururlandırıyor. Takımımızın üstün gayreti bununla birlikte Sinop ve Sinopspor sevdalısı taraftarımızın büyük desteği ile Bolu'da tur atlayacağımıza inanıyorum. Sinopsporumuza destek veren, deplasmanda tribünleri doldurarak takımımızı yalnız bırakmayacak taraftarlarımız olacağına inancım tam. Sinoplular olarak biz kenetlenmiş bir camiayız. Teknik heyetinden futbolcusuna, sahada mücadele eden sporcularımızdan yedek kulübesindeki oyuncularımıza kadar hepsinin zafere ulaşmak için mücadele edeceklerine inanıyoruz. Taraftarımızın gönlünde taht kuran Sinopsporumuza başarılar diliyorum.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

255037


Tasarım:DtGaNi