Yayın Tarihi:10 11 2017 18:40(2036)

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

10 Kasım 2017 - Atatürk’ün ölümünün 79 yıl yıl dönümünü anma etkinlikleri kapsamında Boyabat hükümet konagı önünde çelen sunulması yapıldı.

Anma proğramına Hükumet konağı önüne Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, belediye başkanı Şefik Çakıcı,Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Mermerci, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül, Ak Parti, CHP,MHP ilçe başkanları ve kurum amirleri katıldı.

Program Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Program; saat 09:05’te siren sesi ile 2 dakikalık saygı duruşu ve müteakiben İstiklal Marşı okunması ile devam etti.

Aradan tam 79 yıl geçti. Tüm Türkiye ve onun üzerinde yaşayan bizler şunu hiçbir zaman unutmayalım… Bizler onun sayesinde, onun ordusu ve orduya mensup askerleri sayesinde şu an rahat ve huzurlu bir ortamda yaşıyoruz. Bizler onların torunları olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere kazandırdığı Türkiye Cumhuriyetini, onun ilkelerini ve laik devletimizi yine onun deyimiyle “İlelebet Muhafaza ve Müdafaa Edeceğiz.”

Atam… Rahat Uyu… Bizler senin izinde, yine senin direktiflerin doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyetine kastedecek olan elleri kırmasını, Türkiye Cumhuriyeti ve bu topraklar üzerinde yaşayan Türk Halkını, yine senden aldığımız tecrübelerle korumasını bilir, gerekirse kanımızın son damlasına kadar savaşıp onları toprağa gömmesini biliriz…

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

254825


Tasarım:DtGaNi