Yayın Tarihi:11 11 2017 03:31(1396)

Başkan Kılıçaslan; Yapılan Haber Kasıtlıdır

Durağan ilçesinde muhalefetin eleştirdiği çöp haberi ile ilgili Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, açıklamalarda bulundu. Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, yapılan haberin kasıtlı olduğunu söyledi.

Durağan ilçesinde yerel bir gazetede Durağan’ın çöp sorunu ile ilgili yayınlanan haberle haber hakkında açıklamalarda bulunan Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, yapılan haberin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Başkan Kılıçaslan, yaptığı açıklamada: “Sinop Belediyesi’nin sorununun muhalefet kanadı ile Durağan Belediyesini haber yaparak konunun saptırılması isteniyor. Bu sorun 2014 yılında başlamadı, ilçemizin çöple ilgili yıllardır sorunları var. Bizde istiyoruz ki bu sorunu hemen çözelim. 2014 Yerel Seçimlerinde verdiğimiz vaadler arasında yer alan Katı Atık Düzenli depolama Tesisi için göreve geldiğimizde girişimlerde bulunmuştuk. Durağan, Boyabat, Saraydüzü Belediyesi olarak Birlik kurularak üç ilçenin çöplerinin toplanacağı ortak Katı Atık Düzenli DepolamaT esisi yapılması için proje çalışması gerçekleştirdik. BDS Birliği tarafından yürütülen proje İller bankasınca revize projesi yapım aşamasındadır. Projeler tamamlandıktan sonra inşaat ihalesine geçilerek, akabinde işletme planlarına uygun bir şekilde tesis faaliyetine başlayacaktır. Bu projenin hayat bulması ile üç belediyenin sorunu ortadan kalkmış olacak.”dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

258337


Tasarım:DtGaNi