Yayın Tarihi:11 11 2017 18:47(1319)

Ceyhan Demir: Biz Cumhuriyeti Kurtarmak ve Korumak İçin, Gerçek Demokrasi İçin Çıktık Yola

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir partililerle beraber Boyabat Sesi gazetesini ziyaret etti. Teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten Demir, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceklerini ifade ederek, herkesi İYİ Parti şemsiyesi altında toplanmaya davet etti.

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir “Herkes gömleğiyle geliyor partimize ve vatanseverlik yeleğini de giyiyor. İYİ Parti olarak; camiye gidenle, Atatürk ile, Cumhuriyet ile mezheplerle, etnik kökenlerle sorunumuz olmadı ve olamaz. Biz Cumhuriyeti kurtarmak ve korumak için, gerçek demokrasi için çıktık yola” ;diyen İYİ Parti Sinop Kurucu İl Başkanı Ceyhan Demir, merkez sağda oluşan boşluktan değil, muhalefet boşluğundan doğan sorunlardan bunalan halkın siyasi arenaya çıkardığı bir parti olduklarını dile getirdi. Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi, koltuk değil ayakkabı eskiteceğiz. Etnik ve dini renkliliğimizi birbirine kenetleyen ve barış içinde yaşatan Cumhuriyet’tir. Biz Cumhuriyet’i koruyacak ve herkesi tek çatı altında demokratik bir şekilde yaşatacak olan bir partiyiz”dedi.

Açıklama sonrası ilçemiz Veteriner Hekimlerinden Ahmet Küçükbaş kaleme aldığı “Boyabat Kalesi ve Çırabozan Dehlizi” isimli kitabını İYİ Parti İl başkanı Ceyhan Demir’e hediye etti.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

251288


Tasarım:DtGaNi