Yayın Tarihi:12 11 2017 04:20(1336)

Türk Eğitim-Sen Sinop'ta Toplandı

Eğitimcilerin yanında olan sendikaların önde gelen isimlerinden olan Türk Eğitim-Sen çalışmalarına hızla devam ediyor. Ülke genelinde binlerce üyeye sahip olan Türk Eğitim-Sen’in 6. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Sinop Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan 6. Genel Kurul toplantısına Türk Eğitim-Sen  ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Eğitim-Sen Genel Mali Sekreteri Seyit Ali Kaplan, Türk Eğitim Sen Sinop Şube Başkanı Turgay Şen ve çok sayıda eğitimci katıldı. Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk eğitimcilerin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Koncuk yaptığı açıklamada;

''Kurum ve kuruluşlarda işler yürümüyor, okullarda hastanede, postanede işler yürümüyor, çünkü işin başında duranlar işleri yürütemiyor, sayın Cumhurbaşkanımız da bunları biliyor muhtemelen bu problem biryerlerde konuşuluyor. Bu şekilde yönetilen bir sistemde yürümeyeceğini herkes biliyor, aslında bir yandan da sorumluluklarını reddetmeye çalışıyorlar. Buradan söylüyorum, Türkiye’de eğer liyakatsiz yönetici problemi varsa, bunun en önemli sebebi bu yandaş paralel sendikanın yüzündendir. Elbette siyasetin sorumluluğu var o ayrı ama siyasetten önce bunlar sorumludur, bütün hepsi bunlar tarafından hazırlanmıştır. Bütün kurumlar, Adalet Bakanlığı'nda, SGK’da, Milli Eğitim de vs. bütün kurum ve kuruluşlarda bunlar listeyi hazırlamıştır. Bunları Türkiye aşmak zorundadır bununda altını çizmek istiyorum, Türkiye Eğitim-Sen üyeleri olsun veya olmasın vatan haini olmak dışında dünya görüşü siyaseti ne olursa olsun bilgisi, donanımı, kabiliyeti liyakati olan insanları bu ülke yönetici yapmak zorundadır. Başka çıkış yolu yoktur.  Ne yapacaklar yeni bir sistem herkesin çalışan adıyla anıldığı bir sistem getirecekler, hedef nedir? İstediği adamı kıdem tazminatı dahi alınmadan istediği yere koymak. Böyle bir sisteme göz yummayız'' cümlelerini kullandı.

Türk Eğitim Sen Sinop Şube Başkanı Turgay Şen, Türk Eğitim-Sen  ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Türk Eğitim-Sen Genel Mali Sekreteri Seyit Ali Kaplan'a kotra hediye etti.

Kaynak: Haber57

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: hrnkone 12 11 2017 20:28
khk ile işinden atılan meslektaşlarınızla ilgili de bir şeyler konuştunuz mu acaba? haber metninde rastlayamadık da! sırf sendikal tercihleri yüzünden işinden atılmış yüzbinler varken, sendikaların itibarını yerlebir ederlerken gidip geyik muhabbeti mi yaptınız? ha pardon siz demiştiniz değil mi aktif-sen'e üye olmayın diye! yarın birileri de kamu-sen'i terörle iltisaklı gösterirse üyelerinizin hakkını nasıl savunacaksınız!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

308581


Tasarım:DtGaNi