Yayın Tarihi:13 11 2017 03:13(1262)

Sinopspor, sahasinda galibiyet ile tanıştı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sinopspor, evinde konuk ettiği ETİ Lisesi Gençlikspor’u mücadelenin ilk yarısında attığı gol ile 1-0 yenerek, bu sezon kendi sahasındaki ilk galibiyetini elde etti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta 8. hafta müsabakasında Çorum temsilcisi ETİ Lisesi Gençlikspor ile karşı karşıya gelen Sinopspor ilk yarıda bulduğu gol ile maçı 1-0 üstün tamamladı.

Sinop Dokuzoğlu Stadyumunda saat:14:00’da başlayan ve Furkan Güney (Orta Hakem), Harun Terin (1. Yardımcı Hakem), Hüseyin Alp Burçay Yetiş (2. Yardımcı Hakem), Gamze Durmuş (4. Hakem) hakem dörtlüsünün yönettiği maçta Sinopspor, ETİ Lisesi Gençlikspor’u, 18’inci dakikada Muharrem Kaya’nın attığı gol ile 1-0 mağlup etti ve sahasındaki ilk galibiyetini aldı.

Sinopspor, 10 Ekim 2017 tarihinde Teknik Direktör Mehmet Köseoğlu ile yollarını ayırma kararı almış ve yerine Sebahattin Akbayrak ile sözleşme imzalamıştı. Mehmet Köseoğlu Sinopspor ile çıktığı 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik elde ederek topladığı 5 puanla Sinopspor’u ligde 5. Sıraya taşımıştı.

Sahasındaki İlk Galibiyet

Yapılan Teknik Direktörlük değişikliği ile Sinopspor ile anlaşan Sebahattin Akbayrak yönetiminde ise oynanan 5 müsabakada 2 beraberlik, 2 mağlubiyet, 1 galibiyet elde eden Sinopspor 10 puan ile ligde 9. Sırada yer alıyor. ETİ Lisesi Gençlikspor galibiyeti ile Sinopspor bu sezon kendi sahasındaki ilk galibiyetini almış oldu.

Sinopspor Spor Toto BAL’da 9. Hafta müsabakası kapsamında 19 Kasım 2017 tarihinde saat:14:00’da Sivas temsilcisi Şarkışla Belediyespor ile deplasmanda mücadele edecek. Şarkışla Belediyespor mübakasında galibiyetle ayrılmak isteyen Sinopspor ligde üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.

Kaynak: Vitrinhaber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

257537


Tasarım:DtGaNi