Yayın Tarihi:13 11 2017 03:58(1664)

“Doğa Katliamına ”Dur Demek İçin Yetkileri Göreve Davet Ediyoruz…

12 Kasım 2017 - Sinop’ta yaşanan çöp polemiği Sinop ve ilçelerinde çığ gibi büyüyor. Sinop’taki çöp polemiğinin ardından Sinop Belediyesi Baki Ergül’ün açıklamalarına cevap veren AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü; ‘ Sana bir ay süre, yapmazsan ben yaparım’ dedi.

Yıllardır ve özellikle 2014 yılından bugüne medya’ya “Katı Atık Tesisi projesi için, Geri Sayım Başladı”, “Katı Atık Bertaraf Tesisi Yer Teslimi Yapıldı” diye Boyabat belediye başkanı tarafından 3 yıldır basında haberler yapılmaktayken, Durağan belediye başkanı Ahmet Kılıçaslan yayınladığı belge ile Boyabat, Durağan ve Saraydüzü için yer tesliminin 17 Mayıs 2017 tarihinde yapıldığını belgeledi.

Sinop merkez ve sahile hizmet veren katı atık tesisi varken ve uzun yıllardır hizmet verirken Boyabat, Durağan ve Saraydüzüne hizmet verecek bir tesis siyasete mi kurban gidiyor?

SİNOP’A DEĞİL, DÖNÜN BOYABAT’A BAKIN

3 yıldır Boyabat, Durağan ve Saraydüzü için yapılması planlanan Katı Atık ve Bertaraf tesisi 3 ilçenin temel sorunuyken, bölgede geri dönülmeyecek hasarlar bırakırken, kimler tarafından niçin bitirilmesi için hızlı çalışma yapılmıyor? Kamuoyu niçin yanlış bilgilendiriliyor?

3 yıldır biz habercilere İhalesi İller Bankası tarafından yaptırılan; Boyabat, Durağan ve Saraydüzü Belediyelerince projesi hazırlanan katı atık bertaraf tesisinin 12.03.2014 tarihi itibariyle yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı, gibi manşetleri yazdırdığınız haberlerle bizlerle mi, yoksa bölge halkı ile mi dalga geçtiniz

Boyabat çöplüğünün yıllardır bölgeye verdiği zararlar tarım alanında verdiği olumsuzluklar insan sağlığına zararı var mıdır? Bu konuya bir açıklık getirilerek Kamuoyu bilgilendirilmelidir.

Sinop’ta siyaset yapan siyasilerimiz bizler haber merkezi olarak 4 yıldır Boyabat Çöplüğünün bölge halkına verdiği zararları yazarken niçin sustunuz?

Sinop nüfüsunun hemen hemen yarısına tekabül eden 3 ilçede yıllardır yapılamayan fakat acilen yapılması gereken bu hizmetlerin öncelikle alınması için sandıktan Ak Parti seçmenin Boyabat’ta % 69.5, Durağanda % 83.0 ve Saraydüzün'de % 78.0 oy desteğinin cezasını mı veriyorsunuz?

KAMUOYU ADINA HERKESİ DAVET EDİYORUZ…

Sinop Milletvekillerimizi, Sinop’ta çöp konusunda duyarlılığını gösteren AK Parti Sinop İl başkanını, Boyabat belediyesini, Boyabat Ak Parti İlçe Başkanılığını, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanılığını, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanılığını ve konuyla ilgili tüm yetkilileri “Doğa Katliamına” dur demek için göreve davet ediyoruz …

Bakın Boyabat Gazidere köyünde üreticilik yapan bir vatandaşımız Boyabat çöplüğünü nasıl gündeme getiriyor.

BOYABAT BELEDİYESİNİN ÇÖP DÖKTÜĞÜ YERE VATANDAŞ TEPKİSİ

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: jonturk 15 11 2017 15:08
boyabata katı atık bertaraf tesisi yapılmasına karşı değiliz, sadece doğuca köyüne yapılmasına şiddetle karşıyız. meraklısı varsa kendi köyünün dibine kurulması için gönüllü olabilir.

7. Yorum: halk 15 11 2017 02:00
boyabat çöplüğünün,özellikle yeni mahalleyi çok aşırı etkilediği ortada ,özellikle sabahları çöken pis dumanı herkez sobalardan bacalardan çıkıyor zannediyor ama o duman çöpten geliyor,sorumlular bu insanlara verdikleri zararın hesabını allah katında ödeyemezler,bizden hatırlatması.

6. Yorum: misafir 14 11 2017 17:11
haberi yapan arkadaş sen bir gazeteci isen araştırırsın niye 2014 den buyana araştırmadında chp li bir belediye gündeme gelince savunmaya geçtin habercimisin belediyenin basın danışmanımısın.

5. Yorum: önce sağlık 14 11 2017 15:44
boyabat çöplüğü yenimahalleye, karacaören, osman köyü ve gazideresine soluk aldırmıyor. kokusu bazen kumluk mahallesine kadar ulaşıyor. kışın denetlenmeyen kalorifer bocaları ve çöplük dumanı, yazın çöplüğün dumanı ve kokusu çukurda kalan boyabatın üzerine kabus gibi çöküyor. yüksek bir yere aluç köyüne çıkıp boyabata baktığınızda ne demek istedimi anlayacaksınız. zehir soluyoruz zehir. önce sağlık. sağlığım olmadan neyleyim ben mülkü ve sefayı.... yetkililer size sesleniyoruz boyabat çöplüğünü derhal kaldırın ve boyabata nefes aldırın. inşallah doğalgazda gelir bir an önce.... eğer kaldırmıyorsanız boyabatı bürnüğe taşıyın milleti rahat ettirin....

4. Yorum: agit 13 11 2017 22:09
2019'da akp boyabat'ta kaybeder bu kafayla. teskilati hep bos insanlarla dolu ve bir halta yaramiyorlar. erdogan'a hep tersler.

3. Yorum: abc 13 11 2017 19:28
yillardir zam gelmeyen kaymakli bisküvite de %50 (yüzde ellı) 25 kurus zamla 50 kutustan 75 kurusa ciktı.

2. Yorum: yenimahalle 13 11 2017 15:58
yenimahalleli olarak söylüyorum. çöp kokusundan duramıyoruz. yeter artık .

1. Yorum: gökbörü 13 11 2017 15:48
guzel haber aynen iktıdar mılletvekılı boyabattan boyabata ne yapıldı ya 13 senedır allahınızı seversenız , şu sinopa yaşar topçudan başka kım ne yaptı arkadaşlar.bi gorelım saysınlar bı bakalım merak ettım.okul hastane universıte vs.ne yapıldı hıç bırşey.kaç adam işe alındı ıyı yerlerde ,?bır elın 5 parmağı bıle yoktur.sonuç olarak sınop ve ılçeleri 15 yılda doğudan bıle gerı kalmıştır.her konuda gerçek bu.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

327940


Tasarım:DtGaNi