Yayın Tarihi:14 11 2017 19:51(1316)

Yerli arabaya Erbakan adı verilsin ve araba Sinop'ta üretilsin

Sinop İş Adamları Derneği’nden yerli araba ile ilgili bir öneri geldi. Sinop İşadamları Derneği (SİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan yapılması planlanan yerli arabanın Sinop’ta yapılabilmesi ve adının Erbakan olması ile ilgili imza kampanyası başlatacaklarını söyledi.

16-19 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde yapılacak olan I. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu’nda imza kampanyasının startını vereceklerinin altını çizen Orhan, “Türk siyaseti ve mühendisliği açısından önemli bir değere sahip rahmetli büyüğümüz Necmettin Erbakan’ın adının yapılacak yerli arabaya verilmesi ve projenin Erbakan Hoca’mızın memleketi Sinop’ta hayata geçmesi büyük bir lütuf olacaktır. Yapacağımız Forum’da Sinop’a dair tüm unsurlar yer alacak. İmza kampanyasını başlatacağız. Kampanya sona erdiğinde imzaları bizzat Sayın Başbakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. Değerli devlet büyüklerimiz umarım talebimizi olumlu karşılar ve rahmetli Necmettin Erbakan Hocamız Sinop’umuzda iş ve aş olarak hep yaşar” dedi. Orhan, “Tüm sivil toplum kuruluşlarımız, bürokratlarımız sayın milletvekillerimizle birlikte konuyu her yönüyle konuşup tartışacağız ve bu projenin Erbakan adıyla Sinop’ta hayat bulması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.” dedi.

16-19 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan inovasyon Forumu ilk defa Sinoplu İş Adamlarını bir araya getirecek. İlk kez düzenlenecek olan I. Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu ile iş dünyası kendi çalışmalarını da vitrine çıkarmış olacak.

Hedef Sinop ve Sinoplu için ekonomi ve istihdam…

Sinop’un bütün unsurlarının bir araya geleceği forum üreticiden sanayiciye bürokrasiden yerel yönetimlere kadar geniş bir skalada gerçekleşiyor. Sinop için tüm denge unsurlarının ortak akıl ortaya koyacakları forumda nitelikli turizm, sanayi, tarım ve hayvancılık, deniz ürünleri gibi birçok başlıkta girişimciler, iş adamları sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumları bir araya gelerek Sinop ve Sinoplu için büyük ekonomik güç ve katma değer üretecek projelerini konuşacaklar.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: atcalı kel mehmet efe 16 11 2017 00:58
ulan kırolar nowember diye bir ay yok ingilizcede november dır doğrusu!!!

3. Yorum: gökbörü 15 11 2017 14:35
aynen geyık muhabbetı -ayrıca nıye erbakan olsun kapıtalıst sıstem bunu kaldırmaz o arabayı alan kadar almayan da olur herkes erbakanı sevmek zorunda değil ,özgür bır marka adı olmalı yanlış bır yaklaşım, ha bu arada bu yerlı araba uretlırse bakalım dev fırmalar bu diyetı kımlere keser yada urettırırmı oda ayrı bır konu ......

2. Yorum: aslan 15 11 2017 05:56
"dogmamis çocuga don biçmek" denir buna! nasil olacaksa,,, bir uretin bakalim "yerli" otomobili... ama yuzde yuz yerli, yani bilmem kaç bin parçadan olusan oto tamamen yerli uretim olmazsa madara olurlar, bilesiniz? adini "sinope" versek olmaz mi? hani su tanri zeus'un adina guzel sinop'u kurdugu sevgilisi "sinope"?!

1. Yorum: ali erol 15 11 2017 04:01
her yerde buna benzer geyik muhabbeti


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

310191


Tasarım:DtGaNi