Yayın Tarihi:03 12 2017 22:42(2183)

Boyabat Modern Katı Atık Tesisi

Abat şehir Boyabat'ın, Akyörük, Gazidere ve Gazideretabaklı köylerinin yakınında bulunan modern katı atık tesisinden görüntüler. Sinop'un siyasileri ve yetkilileri buraya gelin, görün, gözünüz modern katı atık tesisi görsün.

Fotoğraf: Hüseyin Cömert

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: onuncu köy 05 12 2017 00:44
2004'ten beri boyabat akpli belediyeler tarafından yönetiliyor. 13 yıl böyle bir sorunu çözmek için yeterli bir süre. hâlâ pişkin pişkin konuşuyorlarsa vah ki memleketin haline ne vah. atıp tutmakla belediye başkanlığı yapilmaz. amerikan menşeli domatese festival yapıp, türkiye 'de ilk 10 ilçeden birisi olacağız gibi desteksiz atarak bu işler olmaz. kısacası mevcut belediye yönetimiyle ve bundan sonra gelecek rantiyeci akpli müteahit belediye anlayışı ile bunlar olmaz.

4. Yorum: dürüst olun 04 12 2017 20:45
sayın cömert bu çöp döküm alanı ne zamandan beri kullanılıyor. bugüne neden indirgediniz. siz de zamanında bu makamlarda bulundunuz veya bulunanların çeşmesine su taşıdınız. boyabat'ın iç çevresine makyaj yaparken buraları neden düşünmediniz. şimdi ahkam kesiyorsunuz. biraz da kendinizi sorgulayın ki daha doğruları veya yanlışlıkları bulabilirsiniz. zamanında kırdırdığınız veya kırdığınız yumurtaları ne çabuk unuttunuz.

3. Yorum: abatlı 04 12 2017 20:31
çokmu zor temizlik görevlileri sorumlusuna talimat vererek oraları temizletmek,demekki temiz boyabat işine gelmiyor yada iktidara oy gitmesin diye kasıtlı yapıyor,yenikapı meydanında oyuncak vari uçak kullanıp kendine güldüren başkan.

2. Yorum: boyabatlı 04 12 2017 15:24
nasılsa boyabatlı halkımız gözü kapalı oy veriyor ne gerek var tesise süründe gellllllllllll amman amman amman eyyyyyyyyyyyyy takım tutar gibi parti tutarsak burnumuz çöpten çıkmaz?

1. Yorum: çoraklı 04 12 2017 00:46
dur kardeşim sakin ol... yerel sorunların çözümünü şipşak halleden belediye başkanı var ya. o halleder. hani meydan boş olduğunda boyabat için marka şehir yapacak olan... halleder o işleri, ancak onun yanında o çöpleri oraya atan aydın boyabat' lılar içinde ayrı bir gündem de gerekir. onlara ayrı söylenecek methiyeler de mevcuttur.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

254276


Tasarım:DtGaNi