Yayın Tarihi:05 12 2017 01:25(1088)

Sinop Yıldızları Ligin İlk Yarısını İkinci Sırada Tamamladı

2017-2018 Basketbol Sezonu’nda, Sinop ilini Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde temsil eden Sinop Yıldızları Spor Kulübü; sezonun ilk yarısında oynadığı 5 maçın ardından topladığı 8 puanla devre arasına ikinci sırada girdi.

Grupta yer alan 6 takım arasından ilk 4’e giren takımların bir üst tura çıkacağı sistemde; sezonun açılış maçında kendi evinde Tokat Zile Spor Kulübü’nü ağırlayan Sinop Yıldızları ilk maçtan galibiyetle ayrıldı. Ligin ikinci ve üçüncü haftasında sırasıyla Ordu ve Giresun’a giden Sinop Yıldızları iki müsabakadan da mağlubiyetle parkeden ayrıldı. Peş peşe gelen 2 mağlubiyetin ardından toparlanan Sinop Yıldızları; sezonun dördüncü haftasında kendi evinde Samsun Canik Belediye Gelişim ve beşinci haftasında Trabzon deplasmanında Pota Bordo Mavi ile karşılaşırken iki müsabakayı da baştan sona üstün götürüp sahadan kazanarak ayrılmayı bildi.

Sinop Yıldızları, ilk yarıda oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet çıkararak ligin ilk yarısını, 8 puanla grubun ikinci sırasında tamamladı.

İkinci yarının ilk maçında, yılın son günü olan 31 Aralık 2017 tarihinde, deplasmanda Tokat Zile Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Sinop Yıldızları; lige verilen arayı en iyi şekilde kullanıp ikinci yarıda da hedef maçlarından sahadan galibiyetle ayrılarak ligde bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

317127


Tasarım:DtGaNi