Yayın Tarihi:06 12 2017 03:30(1914)

Cumhurbaşkanı Sinop'a Geliyor

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında Sinop'a geleceğini duyurdu.

Ak Parti grup toplantısında gündeme dair değerlendirme ve açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısına katılan Ak Parti Ayancık Kadın Kolları Teşkilatının Sinop'a daveti üzerine konuşmasını bölerek; ''Geleceğim Sinop'a da geleceğim'' dedi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş'te, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde Sinop'a geleceğini duyurdu.

Kaynak: Gerzenin Sesi.com

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: gerçek 09 12 2017 19:05
iki yıldır boyabatta tüm insiyatife dayalı müdür atamalarına bakıldığında ak partinin tamamını yansıtmadığı sadece belli grubların isteklerini karşıladığı gözlenmektedir. şimdi sırada yöneticilerin tamamı ak parti döneminde atanan bir kurum ataması varmış. üstelik bu yöneticilerin başarılı çalışmaları gözle gözükür iken bakalım değişiklik olacakmı,olursa gerekçesi ne olacak, ne sebepten dolayı kimler atanacak. atananlar yüzde elliyimi yoksa bir grubumu temsil edecek. liyakate bakılacakmı. bekleyip göreceğiz.

1. Yorum: boyabatlı 07 12 2017 22:52
hoş gelir sefa gelir sayın cumhurbaşkanımız. ak parti her iki kişiden birinin oyunu alan bir kitle partisi olarak sinopta atanan müdürlerin ak partinin her kesimini kapsayıp kapsamadığı hakkında görüş bildirme şansımız belki olabilir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

340871


Tasarım:DtGaNi