Yayın Tarihi:11 01 2018 19:22(1929)

Ağaçtan Kedi Kurtarma Operasyonu!

Sokak köpeklerinden korkarak ağaca çıkan kediler bir daha geri inemedi. Vatandaşlar itfaiyeye haber verdi.

Atatürk Caddesi Hükümet Konağı önündeki ağaca tırmanan ve bir daha geri inemeyen 2 kediyi Gerze İtfaiyesi ve görevliler kurtarmak için uzun çaba sarf etti

Köpeklerin kovalaması sonucunda korkarak Hükümet Konağı bahçesindeki çam ağacının tepesine  tırmanan, uzun süre orda kaldıktan sonra acıkan ve bir daha geri inemeyen kedilerin sesini duyan vatandaşlar itfaiyeye ve hayvan barınağı görevlilerine haber verdi.

İhbar üzerine gelen barınak görevlilerinden Eser Çömlekci itfaiye aracının sepetine binerek ağaçtan kedileri kurtarmaya çalıştı. Bir süre kedileri kurtarmak için çaba sarf eden Çömlekci, daha sonra firari kedileri balık algarıyla yakalamaya çalıştı. Bu esnada korkan kediler can havliyle ağaçtan atlayarak gözden kayboldular.

Kedilerin kaçmasının ardından elindeki algarla itfaiye sepetinde kalan Çömlekçi, ''Ağaçta yakalayamasakta inmelerine yardımcı olduk'' diyerek yaptığı espriyle herkesi güldürdü.

Kaynak: Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

325733


Tasarım:DtGaNi