Yayın Tarihi:12 01 2018 05:08(928)

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'ndan MHP’ye Ziyaret

Sinop Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Sinop MHP Merkez İlçe Başkanlığını makamında ziyaret etti.

Ak Parti Sinop Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan kongrenin ardından, Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığını makamında ziyaret ederek, Ak Parti’yi tebrik eden MHP Sinop Merkez İlçe Başkanlığına, iadeyi ziyarette bulundular.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik;”Yedi düvel bir olmuş ülkemizin geleceğine saldırırken kendilerini Yerli ve Milli duruşlarından ötürü tebrik ediyoruz.  Söz konusu ülkemizin ve milletimizin bekası olduğunda teferruatları bir kenara bırakıp kardeşliğin pekişip safların sıkışması gerektiğinin bilincinde olanlara selam olsun. Bizi samimi kardeşlik duygularıyla misafir eden MHP Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

Kaynak: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: çoraklı 12 01 2018 23:42
olsun ... anormal durum yok, ne derler "körler sağırlar birbirini ağırlar " ya da "bozacının şahidi şıracı" ... ikisinde cuk oturuyor.

1. Yorum: yakışır 12 01 2018 20:25
çekin baba birbirinizi bataklığa. el ele kol kola yürüyün bakalım bu vebalin altından nasıl kalkıp ilk önce hanginiz kandırıldık deyip pişman olacaksınız göreceğiz bakalım.
16senede kaç adım öteye gittik? hangi müslüman devleti kurtardık? b.o.p un eşbaşkanlığı bize ne yarar sağladı? ortadoğu ve müslüman ülkeleri karıştırmakta amerikaya ne kadar faydamız oldu yüreğiniz yetiyorsa onuda konuşun.
ben bir ülkücü olarak başta bahçeli ve mevcut yönetimlere hakkımı helal etmiyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

203688


Tasarım:DtGaNi