Yayın Tarihi:12 01 2018 21:51(1682)

Bölgemiz, Soğuk ve Yağışlı Havanın Etkisine Giriyor!

Halen, ılık ve yağışlı havanın etkisinde kalan bölgemiz, Cumartesi günü (13 Ocak 2018)akşam saatlerinden sonra soğuk ve kar yağışlı sistemin etkisine gireceği tahminediliyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 4 ila 8 dereceazalarak, normallerinin altına düşeceği bekleniyor.

Yarın (13 Ocak 2018 Cumartesi günü); Bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı,yüksek kesimlerinin ise karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın,zamanla Kastamonu kıyı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli ve yeryer kısa süreli fırtına şeklinde (50-75 km/saat) eseceği bekleniyor.

14 Ocak 2018 Pazar günü; Bölge genelinin yağışlı geçeceği, yağışların kıyı kesimlerdeyağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağıtahmin ediliyor. Rüzgârın, Kastamonu kıyı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden(poyraz) kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği bekleniyor.

15 Ocak 2018 Pazartesi günü; Bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlıgeçeceği tahmin ediliyor.

16 Ocak 2018 Salı günü: Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinin yağışlıgeçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle kar, Kastamonu’nun kıyı kesimlerindeise yağmur ve sağanak şeklinde olacağı bekleniyor.

Soğuk ve yağışlı havanın, Salı günü akşam saatlerinden sonra bölgemizi terk edeceğitahmin ediliyor.

Pazar, Pazartesi ve Salı günleri bölgemizin iç kesimlerde beklenen kar yağışlarının vesıcaklık düşüşlerinin, oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirliolunması, meteorolojik uyarı ve raporların dikkatle takip edilmesi önem arzetmektedir.

Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

263663


Tasarım:DtGaNi