Yayın Tarihi:13 01 2018 00:29(1949)

Neden MHP’yi Bıraktık?

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir ve Parti üyeleri Durağan İYİ Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıya katıldı. Durağan Belediyesi İkiz Göletler Sosyal Tesisinde gerçekleşen toplantıya; Parti üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Durağan İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Cicioğlu ile yönetİm kurulu üyeleri ve kurucular kurulunun katıldığı toplantıda önemli mesajlar verildi.

İYi Parti Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir; MHP’yi neden bıraktıklarınını açıklayarak MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’ye yüklendi.

Demir “Burada bulunanlar fedekar ve cesur insanlardır.Şu anda İYİ Partide yönetimde olmak cesaret ister. Biz İYİ Partiyi neden kurduk, biliyor musunuz? Biz, çoğunluğu aramızda Sosyal demokrat olan var, Milli görüş çizgisinden gelmiş muhafazakar olanlar var, eski DYP, ANAP siyasetinden, dünya görüşünden olanlar var. Bizimle beraber oldukları için başımızın üstünde yerleri var. Ben MHP il başkanıydım. Hasan Cicioğlu MHP ilçe başkanıydı. Neden MHP’yi bıraktıkta İYİ partiye geldik. MHP’de Siyaset yapanlar ta çocukluktan beri hatta son 20 yılda Genel Başkan Devlet Bahçeli olduktan sonra biz sokaklara çıktık.‘Devletin Başına devlet gelecek’diye bağırdık, kıyamet kopardık. Sonunda devletin başına devlet gelecek diye bağırdığımız genel başkan Devlet Bahçeli dedi ki; 2019’da devletin başına Recep Tayyip Erdoğan’ı getirecem dedi. O konuşmayı dinledikten sonra yolumu ayırdım. O nedenle devletin başına bir Türk Milliyetçisi, Atatürkçü,bir cumhuriyet kadını getirmek için mücadeleye karar verdim. İşin özü budur.”dedi.

AMERİKAN’NIN DEMOKRASİ GETİRMEMESİ İÇİN DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ!

Demir; Konuşmalarına şöyle devam etti: “Eğitim,sağlık bozuldu.Ben özgürlüğümü kaybedersem onu bir daha geri alamam.Özgürlüğüme sahip çıkmak için mücadele ediyorum.Özgürlüğü kaybetmek demek başımıza bir diktatör seçmek; eğer başımıza bir diktatör seçersek 2019 ‘da tek adam rejimini kabul ederde tek adamı söz sahibi yaparsak, biz Senin artık kullarınızın dersek işte o zaman özgürlüğümüzü kaybetmiş oluruz. Irak’ın Suriyenin başına gelenler, İran’ın başına getirilmek istenenler bizim de başımıza gelecek. Size net bir cümle ile söyleyeyim. Irak’ta Saddam Hüseyin’i diktatör olarak Amerika yetiştirdi. Irak’a diktatör olarak oturttu. Sonra Amerika Saddam Hüseyin halkına zulmediyor, demokrasiyi getirmek lazım dedi. Amerika’nın nasıl bir demokrasi getirdiğini biliyorsunuz. Yarın eğer ben bir diktatör yaratırsam , Amerika diyecek ki; Türkiye’ye demokrasi getirmek lazım diyecek. Ben Amerika’nın bize demokrasi getirmesini istemiyorum. Eğer Demokrasi gelecekse ben getireyim. O nedenle; Demokrasime sahip çıkacam. 2019’da demokrasiyi kimseye kaptırmayacam. Bunun için mücadeleye karar verdim. 41 ilin üzerinde şu an 60-70 ilde teşkilatlarımız tamamlandı” ifadelerini kullandı.

İYİ partilileri fedekar ve cesur olarak tanımlayan Demir; “İYİ partinin ilkelerinden biri de açık olmak, hesap verilebilir ve şeffaf olmak. O nedenle Açık olacağız, şeffaf olacağız.Gizli saklı birşey olamayacak” dedi

AKŞENER ŞUBAT’TA SİNOP’TA!

İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener’in Şubat ayında Sinop’a geleceğini ifade eden Demir tüm Durağanlıları beklediklerini söyledi.

Kaynak: Durakhan.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: hakikatten 13 01 2018 15:23
başkanı kutlarım, hakikatten şu dönemde iyi partiliyim demek yürek ister.
belki insanlar iyi partiliyim diyemiyor, memur fetö damgası yiyip memurluğundan işçi işçiliğinin esnaf ise işlerinin bozulmasından ve çocuğunun çocuğunun rızkından korkuyor.
fakat sandıkta vicdanı ile başbaşa bakalım göreceğiz inşallah güneşli günleri.
vatanımız için hayırlısı olsun inşallah


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

327018


Tasarım:DtGaNi