Yayın Tarihi:15 01 2018 03:34(2086)

Talihsizliğin böylesi... 6 aydır çalışma yok!

Türkeli-Ayancık yolu arasında 2015 yılında başlayan Büyükdüz varyantı yapım çalışmaları, bir kişinin hayatını kaybettiği göçük sonucu durduruldu.

5 Temmuz 2017 tarihinde meydana gelen göçük sonucu bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayın ardından, mahkemece durdurulan çalışmalar nedeniyle 6 aydır söz konusu bölgede bir çivi dahi çakılamıyor. Fizibilite çalışmalarının mevsim şartlarından dolayı aksadığı ve zeminin jeolojik durumunun değerlendirilip, proje değişikliği olup olmayacağı karara bağlanmasının arefesinde çalışmaların tekrar başlaması bekleniyor.

İki ilçe açısından öneme sahip Türkeli-Ayancık yolu arasındaki Büyükdüz varyantındaki çalışmalar, vatandaşlar için de ümitle bekleyiş haline gelmişti. Yaşanan göçüğün ardından 6 aydır herhangi bir çalışmanın yapılamaması, vatandaşlar açısından da hayal kırıklığı yaşattı. İki ilçe arasındaki yolun en zorlu kısmı olan Ömerdüz-Büyükdüz mevkii ancak Büyükdüz varyantı ile rahatça aşılabileceğini belirten vatandaşlar, mahkeme tarafından olayın sonuçlanmasıyla birlikte bir an önce çalışmaların devam etmesini temenni ettiler.

Bu arada yüklenici firma, Büyükdüz mevkiinde yaşanan problemin ardından aynı projede yer alan Çatalzeytin-Türkeli-Güzelkent arasındaki yol yapım çalışmalarına yöneldi.

Kaynak: Turkeli Haber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

339670


Tasarım:DtGaNi