Yayın Tarihi:15 01 2018 03:43(2315)

Haydar Gündoğdu ile Yola Devam

Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2018 Olağan Kongresi yapıldı.

Sinop Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda gerçekleşen kongreye Ak Parti Milletvekili Nazım Maviş, CHP Milletvekili Barış Karadeniz, Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve çok sayıda esnaf katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan kongre Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın daha önceki yıllarda yapılan faaliyet raporunun okunması ve tahmini bütçenin sunulması ile devam etti.  Dilek ve temenniler bölmünde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Yılmaz Öz ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut Başkanı ve yeni dönem adayı Haydar Gündoğdu açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalar sonrası esnaflar sandığa gitti. Öğle vakitlerinde başlayan oy kullanma işlemi 17:00’da sandıkların açılması ile son buldu. İki sandıktan toplam 1105 oy çıktı, zarfların 837’sinden Haydar Gündoğdu çıkarken, 262 oy ise Yılmaz Öz’ün oldu. 6 oy ise geçersiz sayıldı.  Seçim sonrası Yılmaz Öz ve Haydar Gündoğdu’nun birbirlerini tebrik etmesi ve kürsüye beraber çıkmaları esnaflar tarafından büyük ilgi gördü.

Seçim sonrası konuşma yapan Yılmaz Öz; ‘’Vermiş olduğumuz mücadelede baya bir emek verdik fakat arkadaşımız kazandı tebrik ediyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın bundan sonra daha iyi olacağına inanıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut ve yeni dönmem başkanı Haydar Gündoğdu seçmenlerine teşekkür etti. Gündoğdu yaptığı açıklamada; ‘’Bu akşam burada Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası kazandı. Bu seçim bizim için çok önemliydi. Biz bu bayrağı Ali Fevzi Tütüncü’den devraldık hiç indirmedik. Allah razı olsun desteklerinizle seçimi kazandık.Bundan sonra da emanetçi değiliz sevabıyla günahıyla biz mücadele vereceğiz. Demek ki iyi yoldaymışız desteklediniz çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

245649


Tasarım:DtGaNi