Yayın Tarihi:15 01 2018 04:22(2964)

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Şükrü Baş ve Ekibi Hal Esnafını Ziyaret Etti

14 Ocak 2018 - Mart 2018 yapılacak Boyabat Esnaf ve Sanatkar Odası seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Şükrü Baş ve Ekibi durmak bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Cuma pazar yerini gezen Başkan adayı Şükrü Baş ve yönetimi bugün ise Boyabat Hal yeri ve çevre esnafları ziyaretlerde bulundular.

Esnafa ve vatandaşlara Çiğ Köfte ikramında bulunan ve kalem hediye eden Şükrü Baş ve ekibi yer yer esnafın sorunları hakkında bilgi istişaresi yaptılar Başkan adayı Şükrü Baş ”Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar odamız ilçemiz için önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Sivil toplum kuruluşları şehrimizin hareket mekanizmasıdır. Seçildiğimiz takdirde kuruluşlar ile birlikte istişareler ederek esnafımızı bulunduğu yerden daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz. Çıkmış olduğumuz bu hizmet yarışında ilkeli ve dürüst bir seçim olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunar, esnafımıza bereketli kazançlar dilerim” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

257419


Tasarım:DtGaNi