Yayın Tarihi:16 01 2018 18:30(2852)

Objektiflere böyle takıldılar!

AK Parti ile MHP arasında başlayan ‘ittifak’ süreci sahaya da yansıdı.

Devlet Bahçeli’nin MHP’nin 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstermeyeceğini ve Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklaması seçim ittifakı meselesini siyasetin en üst gündemine taşırken, Bahçeli aynı açıklamasında 2019 Parlamento seçimlerinde de olası bir AK Parti-MHP ittifakına açık olduklarını vurgulamıştı.

Siyasette son günlerde ittifak konusu ülke gündeminde geniş yankı bulurken, hafta sonunda yapılan Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’na katılan, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve MHP İl Başkanı Ali Çakır’ın bu sohbetleri ittifak sürecinin sahaya da yansıdığı şeklinde yorumlandı.

Hafta sonu gerçekleşen Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, MHP İl Başkanı Ali Çakır ve Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Salonda yan yana otururken,  bu üçlünün salondaki sohbeti objektiflerimize böyle takıldı.

Sinop’ta geçtiğimiz günlerde ise MHP İlçe Başkanı Hasan Demir AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan kongrenin ardından, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş, Özçelik’te MHP Merkez İlçe Başkanlığına iade-i ziyarette bulunmuştu.

Fatih Özçelik sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili yayınladığı mesajda ise; ‘Yedi düvel bir olmuş ülkemizin geleceğine saldırırken, Kendilerini Yerli ve Milli duruşlarından ötürü tebrik ettik. Söz konusu ülkemizin ve milletimizin bekası olduğunda teferruatları bir kenara bırakıp kardeşliğin pekişip safların sıkışması gerektiğinin bilincinde olanlara Selam olsun. Bizi samimi kardeşlik duygularıyla misafir eden MHP Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz açıklamasında bulunmuştu.

Haber: A. Fatih Yılmaz - Bizim Karadeniz

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: 2.resim 20 01 2018 06:15
2. resimde çok ağır ve sorumluluk sahibi vekil fotoğrafı var.

2. Yorum: 2.resim 18 01 2018 16:45
2. resim incelendiğinde sanki mutlu azınlık mutsuz çoğunluğun resmine benzemiş.

1. Yorum: samimiyet 16 01 2018 22:23
sizce fotoğraflar samimiyetmi içeriyor? veya herkes mutlumu gözüküyor?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

307919


Tasarım:DtGaNi