Yayın Tarihi:11 03 2018 04:10(1570)

8 Mart Dünya Kadınlar Dünya Günü Programı Yoğun İlgi Gördü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Ayancık Belediyesi ve İlçe Müftülüğünün işbirliğinde, Öğretmenevi Apart Otel Tesislerinde program gerçekleştirildi. Burada gerçekleştirilen programa, Ayancık Belediyesi Başkan Vekili Ayşe Özer, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü, İl Müftü Yardımcısı Kamil Tuncel, İlçe Müftüsü Ömer Ergül, Yeni Cami İmam Hatibi Sefer Kırbacı ve ilçedeki çok sayıda kadın katıldı.

Program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, yoğun mesailerinden dolayı programa katılamayan Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş ve Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ün mesajlarının okunmasıyla başladı. Belediye Başkan Vekili Ayşe Özer’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program, Yeni Cami İmam Hatibi Sefer Kırbacı’nın Kur’an Tilaveti ve İl Müftü Yardımcısı Kamil Tuncel’in “Kur’an Sünnet Ekseninde Kadın ve Adalet” konulu hitabı ile devam etti. Yoğun ilgi gören programda, yapılan çekilişle şanslı numaralara sahip 100 kişiye çeşitli hediyeler verildi. Şiir dinletisi ve ilahilerin seslendirildiği program İlçe Müftüsü Ömer Ergül’ün yaptığı dua ile sona erdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

323691


Tasarım:DtGaNi