Yayın Tarihi:11 03 2018 05:36(1704)

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Şükrü Baş Saraydüzü Esnafını Dinledi

Boyabat esnaf ve sanatkar odası başkanlık seçimine günler kısaldıkça adaylarda sahaya inmeye başladılar. Boyabat esnafları da hem seçime girecek adayları tanımaya başladı. Hemde mevcut başkan adayını tanımaya başladı.

Adaylığını açıkladığı günden bu güne kadar seçildikleri takdirde nasıl bir çizgide gideceklerini esnaf esnaf gezip anlatan Boyabat esnaf ve sanatkarlar odası başkan adayı Şükrü Baş bugün Saraydüzü’nde esnafları gezdi. 17 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan Boyabat esnaf ve sanatkarlar odası seçimlerinde oy kullanacakların listesi olmadan tüm esnafları gezerek bilgi alışverişinde bulunup destek istiyor.

Saraydüzü’nde büyük ilgi ile karşılanan Şükrü Baş; ”Biz tüm esnaflar olarak bir bütünüz. Odamıza kayıtlı olmanız şart değil. Esnaf olarak birbirimizin desteğine ihtiyacımız var.İlçemizin bir çok sorunu var. Bu sorunları yetkililere ulaştırmak, dillendirmek bizim görevimiz. Bakın biz çıkıp basın yayın kuruluşlarında projelerimiz açıklıyoruz. Takdir siz değerli esnaflarımızın.” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

311155


Tasarım:DtGaNi