Yayın Tarihi:11 03 2018 06:03(1948)

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçiminde Yeterli Çoğunluk Sağlanamadı

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odasının bugün yapılan olağan genel kurulunda yeterli çoğunluk sağlanamadı.

17 Mart 2018 Cumartesi gününe ertelenen olağan genel kurul için üyelerin T.C. vatandaşlık numarası bilgilerinin bulunduğu kimlik kartı ile gelmeleri istendi.

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Öztürk; ”Bir önceki dönemden edindiğimiz tecrübe ile bilgi birikimi olan ve en önemlisi iyi niyetli samimi, güvenilir ve dürüst bir yönetim oluşturularak tekrar yola çıktık.

Kendim ve ekip arkadaşlarımla beraber; esnaf ve sanaykarımıza başkanlığımız süresince birlik ve beraberlik içinde çözüm bulabilmek adına çalıştık. Yine bundan sonrası içinde aynı disiplin ve özveri ile çalışmaya devam edeceğiz.

Geride bıraktığımız çalışma dönemi içerisinde odamızı esnaflarımızın her türlü soru ve sorunları için başvurabildikleri, mesleki eğitimleri konusunda bilgi alabildikleri, kusursuz hizmet aldıkları bir kurum haline getirdik. Yine esnaflarımızın sorunlarını ilgili kurum ve makamlara ileterek çözümlemeye çalıştık.

Bu sebeple ve güvenle esnaflarımızın oda genel kurulumuza katılarak özgür iradeleri ile kullancakları oylarında da bizlere destek vereceklerine inanıyoruz.

Bundan öncesinde olduğu gibi hep beraber canla başla çalışıp üyelerimişzin her zaman yanında olup sorunlarının çözümleri için şeffaflık ve hesap verilebilirlik çerçevesinde devam edeceğimize kendin ve tüm ekip arkadaşlarım adına söz veriyorum.” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

337225


Tasarım:DtGaNi