Yayın Tarihi:12 03 2018 05:33(1615)

İş Çözüldü, Karagöz Artık Evinde Uyuyacak !

Sinop Belediyesi tarafından kaldırılan köpek kulübesi, Belediye yetkililerince yerine iade edileceği haberi vatandaşları sevindirdi.

Sinop'un İstiklal sokağı'nda yaşayan Karagöz isimli köpek için mahalle esnafı tarafından yapılan köpek kulübesi, Sinop Belediyesi Zabıta ekiplerince kaldırılmıştı. Sinop Belediyesi olumlu bir adım atarak, Karagöz'ün kulübesinin aynı mahallede uygun bir yere yerleştireceği öğrenildi.

MAHALLE SAKİNLERİ ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ

Mahalle sakinleri Karagöz'ün kulübesinin Belediye ekiplerince kadırttırılmasına çok üzülmüş ve gazeteci Deniz Özen'e üzüntülerini ifade etmişti. Özen'in bu konuyu gündeme taşımasının ardından, Sinop Belediyesi konu ile alakalı olumlu bir tavır alarak, Karagöz'ün kulübesini yeşil alana alınabileceğinin haberini verdi. Bu gelişme mahalle sakinleri çok sevindirirken, vatandaşlar Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve belediye personeline teşekkür etti.

KAZI ÇALIŞMALARINDAN SONRA

Karagöz'ün kulübesinin İstikla sokakta yapılan doğal gaz çalışmalarının ardından yerine koyulacağı öğrenildi.

Kaldırılan kulübe ise Belediye yetkilileri tarafından mahalle esnafına iade edildi. Bu üzücü olayın böyle bitmesi mahalle esnafı başta olmak üzere vatandaşları çok memnun etti.

Geçici bir süre evinden olan Karagöz, umudunu hiç yitirmedi ve mahalleden bir gün bile ayrılmadı. Bir iki güne evine kavuşacak olan Karagöz şimdilik esnaf tarafından karton kutularla hazırlanmış yerde kalıyor.

Kaynak: Ajans Sinop.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: evet 12 03 2018 05:52
biz iktidar belediyelerinin doğa hayvan katliamlarına alıştık ama chp li bir belediyeye bu tutum yakışmadı bu biz hayvaenseverleri iki kez üzdü.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

250870


Tasarım:DtGaNi