Yayın Tarihi:12 03 2018 06:15(2755)

İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor'un Basın Açıklaması

Bazı olayları anlayamıyorum. Boyabatta İYİ Parti ile MHP arasında bir sıkıntı var ise bize cevap vermesi gereken kişi MHP ilçe başkanıdır. Hadi olmadı il başkanıdır.

MHP merkez ilçe başkanı benim ya da teşkilatımın muhattapı değildir. Görev aldığımız günden bu zamana kadar MHP ilçe teşkilatı ile ilgili olumlu, olumsuz bir açıklama yapmadım. İlçe ya da il başkanı ile ilgili kötü bir sözüm olmadı.

1-) Belediye meclis üyesi arkadaşlarımla Ayşe Şahin, Hüseyin Ayyüksel, Şakir Küçükbaş ve Doğan Sezgin ile hemen hergün görüşüyorum. Metin Şehitoğlu ağabeyimle görüşüyorum. Ocak başkanı Osman Tuncay ile konuşuyorum. Ali Meşe ve Sabri Köse ile bir sıkıntım yok. Erdal Ertekin ağabeyimi 2-3 günde bir ziyaret ediyorum. İlçe başkanı ile selamlaşırız bir saygısızlığım olmadı. Süleyman Yalman ağabeyimle hergün görüşüyorum. İlker ve Selçuk ağabeyimlerle hemen hemen hergün çay içiyorum. Abdulkabir ve İsmail Küçükbaş başkanlarım ile görüşüyorum. Hüseyin Ulusoy ağabeyimle görüşüyorum. Yollarımız ayrı düşmüş olabilir, fakat art niyetli bir konuşmamız birbirimize karşı hiç olmadı. Bu insanlar benim değer verdiğim kişiler, arkadaşlarım, ağabeylerim, kardeşlerim yanlış bir durumda beni rahatça arayabilir, konuşabilirler.

2-) Koltuk merakı işine gelince ben ve yönetim kurulum bu tarz bir beklenti içinde hiç olmadık, başta belediye meclis üyesi arkadaşlarım olmak üzere bunu herkes iyi bilir.

3-) Yemek MHP'nin kendi iç meselesidir. Sanki yemeğe katılmayan arkadaşları biz göndermedik. Hepsinin kendi tercihidir. Partinin iç meselesinin bizimle alakası yoktur.

Eğer isterseniz nasıl yemek verileceğini sizlere gösterebiliriz.

Bütün bu yazdıklarımdan ötürü ben ya da yönetim kurulu arkadaşlarım MHP merkez ilçe başkanının yapmış olduğu edep dışı, siyasi nezakete zerre kadar yakışmayan sözleri hak etmiyoruz. Bu sözleri sahibine iade ediyorum. Kötü söz sahibine aittir.

Bu güne kadar bize kem söz söyleyen hadsizlere karşı, MHP'li arkadaşlarımızı üzmemek için sessiz kalıyorduk, bundan sonra kalmayacağız.

MHP merkez ilçe başkanının yapmış olduğu açıklamadan ötürü gerekli yetkililerden özür bekliyoruz.

Açıklamaya neden olan paylaşım

Facebook'ta Paylaş
15. Yorum: anlayana 2 14 03 2018 14:12
ülkü ocak başkanlarını sayıyorsun ama yemekte bakıyorum hiç ülkü ocaklarından kimseyi görmüyoruz tesadüf mü acaba,saydığın o ülkücü isimleri de göremedik.sen proje misin hasan efendi neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama boyabat a dokunmayın önünüze bakın.sinop merkez ilçenin başkanı olmak size kimseye veya siyasi bir partiye hakaret etme lüksünü vermez.ben mhp liyim ve ülkücüyüm merkez ilçe başkanı olmak sizin bize müdahale etme hakkınızı vermez.sizin 2015 te il başkanlığı ve ilçe başkanlığında aldığınız oy sayısını biliyoruz.(atama)başkan.h
adi canım hadi işine bak orayı burayı karıştırıp prim alamazsın önünden ye karışma kimseye,az iç yorganını iyi ört uyu

14. Yorum: anlayana 14 03 2018 13:52
hasan efendi gelmişsin kaç yaşına bilmiyorum ama adam olmamışsın ülkücü hiç olmamışsın,sağa sola hakaretler etmek size birşey kazandırmaz.arkadaşlar terbiyesini bozmamışlar ülkücü olduklarından,sana gelince atama başkanın atama yaverleri sen sinop a baksana sana ne boyabat’tan!boyabatta ülkücü kişilerin adını ağzına alıp neyin primi peşindesin sen var ya gece 02:00 de yazmışsın bu açıklamayı rüyanda ne gördüysen artık bilmiyorum(bizim memlekette bir laf vardır kıçın açık kalmış diye)sen sinop’tan herkese ben müdahale edebilirim mi sanıyorsun il başkanın partisine ve boyabat başkanına müdahale eder sen değil anladın sen onu(terbiye yani)

13. Yorum: arsıza cevap 13 03 2018 19:42
bak hasan efendi partimizin düzenlediği o yemekli toplantıya katılan bir mhp li olarak diyorumki eğer densizliklere ve arsızlıklara devam ederseniz bir daha düzenleyeceğiz dediğiniz o yemeğe asla gelmem ve benim gibi o yemeğe katılan bir çok mhp li arkadaşta gelmez.sizin niyetiniz ne niye insanları zorla bu partiden soğutmayamı çalışıyorsunuz.boyabatın boyabatlıların hele helede ülkücülerin ve mh lilerin arasına nifak sokmayın.böyle politikada olamz parti yöneticiliğide olmaz.ya kahretsin şu sinop ve ilçelerinde belki 20 yıldırbir kaç teşkilat hariç boyabat dahil adam gibi doğru dürüst oturaklı il ve ilçe teşkilatları oluşmadı ya.ondan sonra başarı niye yok.zaten bölündük bu il yönetimi kalanlarıda gönderme soğutma çabasında galiba

12. Yorum: osmnkylu 13 03 2018 19:28
mhp ılçe baskanın acıklamaları gayet saygısızca ahlak dısı ve cahılcedır.. biz ulkuculer ınsanı ınsan oldugu ıcın sever satar saygı duyarız bizimle aynı yolda yurumuyor dıye asla ayaklar altına almayız.. zaman ne cabuk degıstırmıs mıllıyetcı duyguları saygıları yazık cok yazık senın gıbı baskan sıfatındakılere ve arkandakılere...

11. Yorum: ahmettt 13 03 2018 16:29
ülkücüler hepiniz birer bayraksınız
bayrağı yere düşürmeyin kirletmeyin alparslan türkeş

10. Yorum: ccc 13 03 2018 07:57
sandıktan bize tek bir oy dahi çıkmasa, islam’dan, insaniyetçilikten, türk’çülükten asla vazgeçmeyiz…
biz politikacı değil, bir dava’nın takipçileriyiz…!!! der
başbuğ alparslan türkeş .

9. Yorum: mustafa dülger 13 03 2018 04:16
bak hasanefendi,demirmisin bakırmısın nesin yaptığın hayasızca beyanat senin
ne kadar cahil ve zavallı olduğunun tezahurudur.senin ve seninkiler gibi zavallılar sağa sola çamur atıp başkalarına payandalık yapar.meral diye bahsettiğin hanımefendi ve ocağınıza kibrit suyu dökecek.oğluş aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış.boyabat belediyesini alıp 100 milletvekili çıkaracakmıssınız ha pööööh......hadi ordan.

8. Yorum: evet 13 03 2018 03:11
sayın başkan bu ikinci yemek krizi sizle olmuyor rica edersiniz sayın akp ilçe başkanına o size tabanında yer alan seçmenlerini çağırır onbin kişilik yemeğinizi verir bu hayalinizi gerçekleştirirsiniz ama oylar akpye gider onuda göze alın saygılar.

7. Yorum: adamlik 13 03 2018 02:00
en büyük tehlike capsiz eğitimsiz kişiliktsiz bilgisiz sokak agizlilara söz düşmesi ......ayrıca ne sendikaymış be herkese ba....mış. ...

6. Yorum: ccc 13 03 2018 01:54
türkiye iyi olacak boyabat iyi olacak o kadar !!! mithat başkan sonuna kadar haklıdır.

5. Yorum: boyabatlı 12 03 2018 21:31
tamam rte ye eleştirini yap eyvallahta ülkücüyüm diyorsun kemal kılıçdaroğluna güzelleme yapıyorsun o ki vekilleri terörist cenazelerinde ses yok,atadığı istanbul il başkanı şehitler ve ezan sesinden tiskiniyormuş ses yok,pyd nin terörist olduğuna dair bir delilimiz yok diyor ses yok,bir vekili ben irandan yana olurum der ses yok vb.vb örnekleri çoğaltabiliriz siz kalkmış kılıçdaroğluna methiye düzüyorsunuz,devletin bekası için milli ittifak kuran ülkücü camiaya hakaret ediyorsunuz ilginç.pardon kılıçdaroğlu ve sizin gibiler küfür hakaret edince sayılmıyordu

4. Yorum: sesleri kısık kahramanlar 12 03 2018 19:11
mithat başkanım bunlar nezaket ve iyi niyetten anlamazlar kemal kılıcdaroğluna buyüzden kızıyoruz mesela nezaket ve kibar konuşmasından dolayı kaybediyor onlar hakaret ettikce o kibar şekilde elestiriyo anlamazlar daha düne kadar bozkurtlarımıza yiğitlerimize militan terörist diyen hayvanlar diyen kişi bugün kalkmış bozkurt işareti yapıyor gerçekten ülkücü olan buna inanmaz iyi parti sessiz kahramanların gür sese dönüştüğü bir siyasi oluşumdur türkiye iyi olacak saygılarımla

3. Yorum: yazık çok yazık 2 12 03 2018 16:10
ama her ne kadar iyi partili olmasam da bu baskıcı ve tehditlerin havada uçuştuğu dönemde korkmadan ve yüreklice davalarını sürdürdükleri için kutluyorum. en azından bizim korkaklar gibi baraj korkusuyla baston olmayı tercih etmediler.
sayın a. kadir başkanım ve ulusoy kardeşleri o merkezilçe başkanı sıfatında ki zavallı şahsiyetin bahsettiği yemeğe katılırlarsa gerçek ülkücülerin gönlündeki isimlerini yıkar dağıtırlar.
mhp de ki işgal bitene kadar köşemize çekildik.

2. Yorum: yazık çok yazık 12 03 2018 16:04
ülkücüyüm ama şuan mhp li değilim çünkü mevcut yönetim (genelmerkez il ve ilçe yönetimi dahil) ülkücülüğü ayağa düşürmüştür.
şayet bozkurt yuvası boyabatta küçükbaşlar ve ulusoy lar ki kanımca ülkücülüğün boyabattaki kalesidirler halen bu neüdüğü belirsiz merkez ilçe başkanı sıfatında zavallı nın yolunda iseler çok yazık. çünkü milliyetçi hareketin ışığı öncüsü olan mhp şuan işgal altındadır.
iyi partili de değilim çünkü akşenerin ayrılmadan parti içinde davayı sürdürmesi gerektiğine inananlardanım.
rahmetli başbuğumuz ülkücülüğü hiçbir zaman ayağa düşürmemiştir.

1. Yorum: halk tanesi 12 03 2018 14:59
ne yemekmiş arkadaş. halil ibrahim sofraları kurulacakken üç beş kişi yüzünden fitne fücur sofralarına dönmüş. daylıyı bektaşı öteye geçince kuzu oluyor millet de şu ufacık yerde neyi paylaşamıyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

318380


Tasarım:DtGaNi