Yayın Tarihi:16 03 2018 03:06(1053)

Sinop İl Müftüsü Çelik’ten, Mehmet Akif Konferansı

Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik Kargı İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen “İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u” anma günü nedeniyle konferans verdi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ile başlayan konferans, Fatih Camii İmam Hatibi Orhan Arslaner’in Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Kargı İlçe Müftüsü Mehmet Yıldız açılış konuşmasının akabinde Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik tarafından 'Bir dava adamı olarak Mehmet Akif' konulu konferans verildi. Program, Kargı Müftülüğü Murakıbı Hüseyin İpek tarafından Mehmet Akif Ersoy ile vatan için canını veren tüm şehitlerin ruhlarına dua edilmesinin ardından son buldu.

Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Emre Çifci, Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Tayfun Köksal, İlçe Emniyet Amiri Komiser Y. Deniz Demirel, İlçe Müftüsü Mehmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Karakuş, İlçe Gıda ve Tarım Müdürü Burak Coşkun, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın sonunda Kargı Kaymakamı Emre Çifci tarafından, Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik'e çiçek takdim edildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

314748


Tasarım:DtGaNi