Yayın Tarihi:16 03 2018 03:26(2497)

Silahlı Saldırıyı Yapan Saldırgan Yakalandı

15 Mart 2018 - Boyabat Yeni Mahallede meydana gelen silahlı saldırı sonra Polis saldırganı yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, saldırı sonrası olay yerinden hemen kaçarak izini kaybettirmeye çalışan saldırgan Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çevrede Mobese kamera kayıtları ve takibi sonucu dün gece Esentepe Mahallesinde evinde yakaladı.

Yakalanan saldırgan ilk ifadesinin ardından bugün Boyabat Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı. Saldırgan Kaya A. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: hayy 19 03 2018 01:52
yeterbe yeter nasıl adalet bu bitedi gitti adli kontrol jartı yeyer eyyy adalet ne bu ya aynı boyabat devlet hastsnesinin acildekş doktorlar gibi parmağı kanayanı sevk etmekten bilgisiz doktorlar gibi bitmedi gştti adli kontrol şartı

5. Yorum: xxxx 17 03 2018 05:46
bundan sonra canımı sıkanı vuracam nede olsa suç değilmiş yaşasın devletimiz milletimiz allah milletimize zeval vermesin

4. Yorum: vatandas 16 03 2018 16:12
ohhh ne kadar iyi ne kadar basit boyle sacma sey mi olur ya. o zaman bizde alalim elimize bir silah kafamizi bozani vuralim ne de olsa suc degil. nerde bu adalet nerde bu hukumet.

3. Yorum: duyarlı 16 03 2018 15:49
merak ediyorum bu zanlı vurduğu kişiyi belden aşagı felç bıraksaydı cezası ne olacaktı çık dışarı birdaha yap

2. Yorum: sosyalpsikolog 16 03 2018 07:18
adaletin verdiği kararın hukuki bir gerekçesi yasallığı mutlaka vardır onu tartışmıyorum ama en azından bir iki ay bari tutuklu kalsaydı bari.şimdi bu durumda her ne kadar yargılama devam etsede beraat kararı olmasada özellikle mafya ve kabadayılık özentili gençler serserileradam vuran cezaevine nasılsa girmiyor algısı oluşacaktır.bu karara vurulan yakınları yada yargı bir üst mahkemeye itiraz etmeli.sonuçları ağır olabilir toplumsal barış ve huzur anlamında.sonuçta silahla yaralama adam vurma var ortada.belki o silah milim yukarı doğtulsa bir insan ölebilirdide.önümüz yaz ilçemizi zor günler bekliyor.eline silah nasılsa tutuklama yok diye alan adam vurmaya kalkarsa ne olacak ?

1. Yorum: bırakın 16 03 2018 04:21
adam neyaptı ki yakaladınız sadece adam vurdu adam vurmak artık suç değil herhalde insan hayatı bukadar ucuzlamış yapanın yanına kar kalıyor peki o katil tekrar denerse ozaman ne olacak?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

249039


Tasarım:DtGaNi