Yayın Tarihi:17 03 2018 03:06(1872)

Ayancık'ta Taksi-Dolmuş Hatları Çalışmaya Başladı

Ayancık Belediyesi, mücavir alan ve belediye sınırları içerisinde, ulaşım ihtiyacını karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde ihalesini gerçekleştirdiği D plakalı Taksi-Dolmuş Hatları, işletilmeye başlandı. Ayancık Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı ile Ayancık Devlet Hastanesi arasındaki güzergahta çalışmak üzere, 2 adet Taksi Dolmuş Hattı, 19 Şubat pazartesi gününden itibaren çalışıyor.

İlçe içinde belirlenen duraklarda indirme-bindirme yapan Taksi-Dolmuşlar, sabah 07.00 ila akşam 23.00 saatleri arasında 15 dakikada bir Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanından hareket ederek, güzergah turunu tamamlıyor. İlçe halkı, hastane, otogar gibi uzun mesafeli güzergahlara taksi-dolmuş hatlarını kullanarak ulaşabiliyor. Bu toplu taşıma sistemiyle birlikte şehir içi ulaşımına kolaylık sağlayacak olan taksi-dolmuş hatları, ilçe halkı tarafından yoğun ilgi gören önemli bir uygulama haline geldi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: enver güner. istanbul.. 21 03 2018 22:13
boyabat belediyesi ve yöneticeleri bu uygulamayı boyabatta görmek isteriz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

241837


Tasarım:DtGaNi